Kalendārs • IR.lv

Kalendārs

5
Smagais metāls

Kultūras un izklaides notikumi

 

IZRĀDE. SMAGAIS METĀLS
Jaunajā Rīgas teātrī tikko notikusi pirmizrāde lugai, kas tapusi pēc Gundegas Repšes romāna Smagais metāls un stāsta par dumpīgu padomju laika pusaudzi, ko sabiedrība par visām varītēm vēlas ievietot noteiktos sociālos rāmjos. Tagad laiks, vide un paņēmieni ir mainījušies, tomēr masu kultūra turpina manipulēt ar nenobriedušo apziņu. Izrāde tiek spēlēta Muzeja zālē, Talsu ielā 1. Režisore Inese Mičule, galvenajā lomā Guna Zariņa. Nākamās izrādes 15. un 16.aprīlī. Jrt.lv, Biletes.1188.lv

KONCERTS. BOHĒMA UN LNSO
31.martā un 2.aprīlī diriģents Karels Marks Šišons un Latvijas Nacionālais simfoniskais orķestris aicina uz Džakomo Pučīni operas Bohēma koncertuzvedumu Lielajā ģildē. Vienu no vispopulārākajām Pučīni operām iedzīvinās starptautiski pazīstamu dziedātāju ansamblis no La Scala teātra, Vīnes Valsts operas, Drēzdenes Zempera operas, kā arī labākie Latvijas solisti (attēlā – Grācija Doroncio no Itālijas). Šī klasiskā opera piedāvā visplašāko emociju spektru – mīlestību, greizsirdību, smieklus un cerību, kā arī vienu no vistraģiskākajiem un izjustākajiem opermūzikas fināliem.
Lnso.lv, Bilesuparadize.lv

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu