Lai izklaidētos, atbrauc uz centru kaut ko nolaupīt • IR.lv

Lai izklaidētos, atbrauc uz centru kaut ko nolaupīt

10
foto: Kaspars Krafts, f64

 

Vakar vakarā policija aizturējusi četrus cilvēkus, kas aplaupījuši vīrieti.

Patruļpolicijas vienības “Alfa” darbinieki vakar naktī aizturējuši četrus vīriešus uzreiz pēc nozieguma veikšanas, vēsta LETA. Laupītāji esot atbraukuši uz centru nolūkā kādu aplaupīt, ap vieniem naktī satikuši kādu vīrieti uz Tērbatas ielas, izraisījuši kautiņu un atņēmuši mobilo tālruni. 

Sadarbojoties ar uzbrukuma vietai netālu strādājošo sargu, policijai izdevies laupītājus nekavējoties notvert. Aizturētie ir 1994. un 1993.gadā dzimuši nepilngadīgie, un 1988. un 1966.gadā dzimuši vīrieši, kas jau iepriekš sodīti vairāk nekā sešas reizes. 

 

Komentāri (10)

lebronj2356 19.01.2011. 14.19

Mazajiem šmurguļiem beigās neko nepiesies, kaut gan vajadzētu jo šāds ”sīkais huligānisms” patiesībā ir ļoti bīstams pret cilvēkiem. Labs solis pret šo ir Rīgā, pareizāk Vecrīgā, uzstādītās kameras….un protams, policijas patruļas. Tāpēc jau ”varoņdarbus” taisīja naktī, jo bail no uzmanības!

+3
0
Atbildēt

3

    anete_raugule > lebronj2356 20.01.2011. 15.15

    Tieši tā – menti atbrauc, un tev vēl jālūdzas viņus ierosināt lietu, jo “varbūt jūs viņus izprovocējāt, tas gadījās netīši, te nav nozieguma sastāva utt” Ja cietušais tomēr izrādās tik stūrgalvīgs, ka vēlas pastāvēt uz savām tiesībām, tad sākas biedēšana ar procesu, parakstāmo papīru kalniem un laika patēriņu.

    0
    0
    Atbildēt

    0

    mxblack > lebronj2356 19.01.2011. 15.18

    Tieši tā. Man arī reiz tāds “varonis ap 20 gadiem” uzbruka. Laikam bija ko sapīpējies, vai sarijies un es trāpījos klusā vietā viņam ceļā. Neko jau viņam man nodarīt neizdevās, jo lai gan man jau bija 60, tomēr mans dzīvesveids man atļauj būt vēl diezgan spriganam. Kad ar lielām pūlēm izsaucu policistus lai šo “varoni” nodotu izmeklētajiem, viņi mani pašu gandrīz iztaisīja par vainīgu par to ka es esot trāpījies šim ceļā. Bet tiesa viņu attaisnoja mani pašu nemaz neuzaicinot un neinformējot par sēdes esamību. Tiesas atsūtītajā spriedumā visi fakti bija pilnīgi sagrozīti un es biju pataisīts par absolūtu idiotu klāt pie tā ka dabūju dūšīgi pacīnīties lai tas “varonis” mani nenospārdītu kājām un nesakropļotu. Tā lūk mēs šeit Latvijā dzīvojam. Bet vai es esmu vienīgais ar kuru šeit tā izdarās? Skaidrs ir vins ka šodien nevar ticēt ne policijai, ne tiesai, ne valstij kopumā. Visi kopā viņi veido naidīgu veidojumu, kurā taisnība būs vienīgi “Puzes grāfiem”.

    +3
    -1
    Atbildēt

    0

    piziks > lebronj2356 19.01.2011. 14.30

    Sīkos huligānus faktiski masveidā atbalsta VP/valsts policija — tās vidusrangu sastāvs, kurš vēl arvien cenšas pierunāt aplaupīto, izģērbto utml., lai neraksta iesniegumu: Tevi mēs sauksim, Tu negribēsi nākt, liels zaudējums nav, — davai, ņem savu papīru atpakaļ… Tieši šis “huligānisma, sīklaupīšanas profilakses” veids ir viens no bīstamākajiem un vēl arvien populārākajiem. Mūrniece savējos aizstāvēs, teiks, ka pocistu tā jau par maz, davai nekasāmies, o.k.? …

    +4
    -1
    Atbildēt

    0

Aldīna 19.01.2011. 12.35

90-tie atgriežas? Vajag pastiprināt zemessardzi un ļaut tai patrulēt!

+4
-1
Atbildēt

0

jessdrthomas 19.01.2011. 18.08

Varbūt varētu palūgt arī fotogrāfijas ar jautājumu – policija lūdz atsaukties citus cietušos?

Vai arī pieķertiem bandītiem ir lielākas tiesības nekā uz aizdomu un apmelojumu pamata aizturētajiem, kur policija lūgšus lūdzas – “brāļi, māsas – palīdziet! te bilde, te viss” – un beigās klusi nobubina – “sorry, wrong guy”.

Kā būs?

+1
0
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu