Anekdotes • IR.lv

Anekdotes

5

Amerika iesaistīta divos karos – pret terorismu un pret aptaukošanos. Īpaši veiksmīga trofeja ir tad, ja izdodas sagūstīt resnu teroristu

Lolita pamostas slimnīcā pēc sirds operācijas. Atceras, ka, guļot uz operāciju galda, bijusi tuvu nāvei un jau sarunājusies ar Dievu. Viņa jautājusi: «Vai man ir jāaiziet?»
Tas Kungs atbildējis: «Nē, tu nodzīvosi vēl 40 gadu!»
Atkopusies pēc operācijas, Lolita nolemj parūpēties par savu izskatu – palielina krūtis, atsūc liekos taukus, lūpās sašpricē kolagēnu, bet ap acīm – botoksu. Solītos 40 gadus viņa nolēmusi nodzīvot skaista.
Izrakstījusies no plastiskās ķirurģijas klīnikas, viņa laimīga iziet uz ielas un… pakļūst zem auto. Nelaiķe atkal satiekas ar Dievu. «Bet tu taču man solīji!» raud Lolita.
«Atvaino, es tevi nepazinu!» taisnojas Kungs.

Bagāts amerikānis ielaižas ārlaulības sakaros ar glītu itāļu tūristi. Pirms došanās mājup itālietei ir aizdomas, ka palikusi stāvoklī. Abi mīlnieki vienojas, ka jaunā sieviete atsūtīs ziņu, ja tā izrādīsies taisnība. Bagātnieks sola palīdzēt finansiāli, taču jāsaglabā konfidencialitāte – ja sievietei tik tiešām būs mazulis, lai atsūta atklātnīti un kā paroli raksta «Spageti».
Kādu dienu pēc deviņiem mēnešiem vīrietis, pārnācis mājās, sastop apmulsušu sievu. Esot saņēmusi ļoti dīvainu sūtījumu no Itālijas. Vīrs paņem atklātni un lasa: «Spageti, spageti un vēl viens spageti. Divi ar gaļas bumbiņām, viena porcija bez.»

Baltkrievi tagad spēlē nacionālo šahu, jo ieviesuši jaunu figūru – Prezidents. Tā var iet, kur iedomājas, un ņemt, ko vēlas.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu