Virtuālais flirts • IR.lv

Virtuālais flirts

Ja esi londonietis, tad darba dienās mosties 44 minūtes agrāk par citiem britiem, stundām stāvi pārblīvētā metro vagonā vai lempīgā divstāvu autobusā, starp mājām, transporta pieturām un darbu pārvietojies pārsvarā pusskriešus un pusdienās pie datora iekamp ātro sviestmaizi. Kā lai šajā ātrajā dzīvē iespiež flirtu?

Mobilo tīklu operatori atraduši atbildi – flirtē pa telefonu. Reklāmas sola, ka tādējādi tu vari nošaut divus zaķus – aizpildīt «tukšo» ceļā pavadīto laiku un atrast partneri.

Pirmie mobilajā flirtēt sāka viedtelefonu īpašnieki, pārceļot interneta iepazīšanās dienestu čatus no datora uz telefonu. Bet tagad flirtēt var arī tie, kam BlackBerry vai iPod nav pa kabatai – internets nav vajadzīgs, pietiek ar Bluetooth. «Savējos» tad vari atrast jebkurā vietā, ja vien esi piereģistrējies tīklā, piemēram, populārajā Crush or Flush (to burtiski var tulkot – mest aci vai noskalot podā).

Piemēram, tu esi nonācis ballītē, kurā nevienu nepazīsti. Jūties neērti, vientulīgi malko vīnu. Te pēkšņi iepīkstas mobilais telefons – šajā pašā telpā ir vēl pieci «krašisti». Ātri uzmet aci viņu virtuālajam profilam, izdomā, kurš labāk iet pie sirds, un uzrunā, izmantojot funkciju crush! (nevēlamu virtuālo pielūdzēju var noraidīt ar flush!). Un pēkšņi vairs neesi viens, tu jūties piederīgs. 

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu