LPP/LC pametis Šlesera senais līdzgaitnieks Liepiņš • IR.lv

LPP/LC pametis Šlesera senais līdzgaitnieks Liepiņš

13
Dainis Liepiņš (K) un Ainārs Šlesers (L) vēl kopā rekonstruētā Rīgas Centrāltirgus sakņu paviljona atklāšanā pērn vasarā. Foto: Raitis Plauks, F64

Jelgavnieks ar domubiedriem partijā neesot varējuši īstenot vēlētājiem solīto

Partiju LPP/LC pametis tās līdera Aināra Šlesera ilggadējais līdzgaitnieks Dainis Liepiņš ar vairākiem domubiedriem, ziņo portāls zz.lv. Jelgavas domes deputāts šādu soli laikrakstam ''Zemgales Ziņas'' skaidrojis ar nespēju partijā īstenot vēlētājiem solīto.

Liepiņš no partijas aizgājis pats, nevis pēc kāda ierosinājuma. Viņš ar četriem domubiedriem no LPP/LC Jelgavas nodaļas politiskajā organizācijā nav spējuši īstenot vēlētājiem solīto ideoloģiju, Liepiņam līdz šim bijis jātaisnojas par citu šīs partijas politiķu grēkiem. Nevienā citā partijā gan Liepiņš nestāšoties, bet ar savu grupu turpinās aktīvi strādāt Jelgavā un Jelgavas novadā. Viņš pieļauj, ka nākotnē varētu izveidot kādu jaunu reģionālo partiju, jo ''mums jākļūst vēlētājiem saprotamākiem un vienkāršākiem''.

''Ar Šleseru politiski mani nesaista vairs nekas,'' klāstījis Liepiņš, ''pazīstami esam un uz ielas sveicināšu.'' ''Partija nav personīgo ambīciju ''tusiņš'', bet vieta, kur cilvēki strādā vienas ideoloģijas vārdā un atbalsta vienu ideju. Jau kādu laiku ir krājies, licies, ka būs labāk, bet partijas identitāte ir pazaudēta, bet ideoloģija – neskaidra,'' lēmumu pamato politiķis. Viņam tuvāka ''reģionālā pieskaņa'', jo esot ''cilvēks no laukiem''. Taču arī citās partijās viņš neredzot ''reģionu politikas īstenošanu'', un neesot pieņemami, ka Latvijā attīstība notiek pēc politiskā principa, nevis tādēļ, ka konkrētās vietās tiešām vajadzīgi argumentēti uzlabojumi.

Jāatgādina, ka Liepiņš pirms politiskas sadarbības ar Šleseru bija saistīts ar viņa biznesa partneri Viesturu Koziolu nekustamo īpašumu projektā ''Saliena''. Kad Šlesers vadīja Satiksmes ministriju, Liepiņš bija līderis valsts uzņēmumu valdēs un padomēs saņemtā atalgojuma ziņā. Šlesera kā Rīgas vicemēra darbības laikā Liepiņš vadīja Rīgas Centrāltirgu. Ar Liepiņa paša biznesu – privātmāju būvi Ozolnieku novadā, kaimiņos Jelgavai, saistīta klientu rosināta tiesvedība par namu sliktu kvalitāti.

Liepiņš kandidēja 10.Saeimai LPP/LC, Tautas partijas un reģionālo partiju veidotās apvienības ''Par labu Latviju'' sarakstā no Zemgales, taču netika ievēlēts.

Komentāri (13)

kkristaps 12.01.2011. 05.47

Rādās, ka Šleserainārs, gribēdams uzbraukt debesīs, būs ietrāpījis mēslu bedrē uz ilgāku laiku un pietuvinātās žurkas spiegdamas laižas lapās, lai meklētu citu barotavu. C’est la vie …

+5
0
Atbildēt

0

Elīna Barkovska 11.01.2011. 21.25

Varējāt vēl pieminēt, ka otrs dezertieris no LPP/LC vienlaicīgi ar Liepiņu pazaudēja amatu lidostas drošības departamenta vadībā:) Un abi vienlaicīgi atcerējās par saviem vēlētājiem:)

KUNGI MĒS NEESAM NE MUĻĶI NE AR ĪSU ATMIŅU!

+6
-1
Atbildēt

0

janazakovica 11.01.2011. 23.36

skaidrs ies pie ista laucinieka un zemnieka lembja

+3
0
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu