Uz Maskavu • IR.lv

Uz Maskavu

96
Māris Bišofs

Komentāri (96)

Jānis Mednis 20.08.2015. 19.20

Krievvalodīgie Latvijā lielākoties ir kolonisti.Nav mums integrācijas politikas kolonistiem. Nepieklājīgi pat tā tos dēvēt. Un paši sevi tie par tādiem neatzīst. Un, visā nopietnībā domā, ka Latvija ir krieviem piederoša zeme. Un, kāda jēga savā zemē integrēties. Absurds.

Putra, tā var nosaukt situāciju Latvijā.Pašreizējie politiķi ir par gļēviem, lai ieviestu skaidrību.

Bez skaidrības par integrāciju var runāt, razkstīt, tērēt naudu cik uziet,plānot, veidot darba grupas…

Nekas nemainīsies. Putra jāizstrebj, lai var redzēt pamatus.

+7
0
Atbildēt

9

    latvijas_valsts > Jānis Mednis 20.08.2015. 20.57

    Jums galvenais ir izdzīvošana, bet krieviem galvenais ir dzīve taisnībā un patiesībā. Tamdēļ arī pastāv Krievu Valsts, lai patiesība valdītu apkārt.

    Ne tikai krievi, bet arī pārējās tautas mīl Krieviju:

    http://www.youtube.com/watch?v=VlLDG8zxFsE

    0
    0
    Atbildēt

    0

    Ivo > Jānis Mednis 20.08.2015. 22.54

    Jāni Medni, kādi ir Tavi priekšlikumi? Kā, Tavuprāt, “ieviest skaidrību”?

    0
    0
    Atbildēt

    0

    latvijas_valsts > Jānis Mednis 27.08.2015. 15.20

    “Ivo Verners Atņemt citiem mājas un tās piekakāt – tā ir viena izcila krievu taisnība”

    Baigais integrētājs ierunājies. Ar šādiem uzstādījumiem varēsi integrēt kaunuma utis sabiedriskajā tualetē.

    0
    0
    Atbildēt

    0

    edge_indran > Jānis Mednis 22.08.2015. 14.35

    ——–

    “…Eiropas un Rietumu civilizācijā pastāvošais mūžīgās jaunības un seksīguma kults vērtības degradē.” Mēs neesam vieni. Saruna ar Saeimas deputāti Ingūnu Rībenu http://www.ingunaribena.lv/domas/intervijas/27/

    ===============================================================================

    Aizvējā var ērti iekārtoties, tad gaidīt un cerēt. Pretvējā jāuzvedas aktīvi:

    “Vācietis man pašai jaunībā bija tāds ideologs, un, pateicoties viņa dzejai, es izdzīvoju padomju laiku, sadzīvojot ar sevi.”

    Arhitekte Inguna Rībena stāsta par O.Vācieša pieminekļa ideju, tajā attēlotajiem simboliem un nozīmi. http://www.carnikava.lv/vaciesa-piemineklis

    https://www.youtube.com/watch?v=lQ7ztsv8FqE

    0
    0
    Atbildēt

    0

    Charlie Hebdo > Jānis Mednis 22.08.2015. 23.17

    Jānis Mednis

    Ceret, ka prātiņš paspēs atgriezties pirms mūs rusificēs vai noslīcinas “bēgļos”

    Uz prātiņu naivi paļauties, cerēsim, ka vistuvākā laikā nāks jauns Hitlers un, visdrīzāk, tas notiks Polijā vai Ukrainā.

    0
    0
    Atbildēt

    0

    Ivars Alksnis > Jānis Mednis 11.11.2015. 12.14

    11. novembrī Ojāram dzimšanas diena un tas kafejušņiks, kur viņs reizumis devās “dzert sauli” ir pod zamok zakrit

    http://www.draugiem.lv/gallery/?pid=345734047

    0
    0
    Atbildēt

    0

    Jānis Mednis > Jānis Mednis 21.08.2015. 20.41

    Patiesības runa. Runa naqcionālajos medijos.

    Šobrīd viedokļi gan par bēgļiem, gan kolonistiem,gan… netiek tālak par interneta komentāriem vai blogiem. Kas ir margināla un plašākai publikai nezināma.

    Vieta kur izlaist tvaiku un paskatīties uz dīvaiņiem un troļļiem. Tautai kopumā tiek pasniegts tikai valdošo viedoklis un par problēmam, par kurām cepjamies tai nav ne jausmas.

    Tāpēc arī rīcības plāni pašlaik ir vien intelektuāla izklaide. To jau saprata 19.gs. jaunlatvieši (arī Ļeņins) un dibināja laikrakstus. Šobrīd tas ir visai arhaiski, jo mediju tirgus pilns; nopirkt kādu marginaļiem nav pa spēkam… Starp citu, līdzīgas problēmas ir arī piem. Vācijā.

    Rībenas kundze nesen par šo situāciju izteicas apm. turēties pretvējā un gaidīt un ceret. Ceret, ka prātiņš paspēs atgriezties pirms mūs rusificēs vai noslīcinas “bēgļos” Arī ES, šķiet noveco un kļūst plānprātīga, tur arī jācer uz saprāta atgriešanos.

    +2
    0
    Atbildēt

    0

    Charlie Hebdo > Jānis Mednis 20.08.2015. 23.09

    Jānis Mednis

    Nevajag provocēt. Vienkārši un saprotami paskaidro krievu fašistiskam izdzimtenim, cilvēces atkritumam, ka tam atlicis smirdēt uz mūsu mīļās planētas vēl tikai nedaudz gadus, ka iebrūkot Ukrainā, Putins ir izraisījis neatgriezenisku procesu, ka Krimā viņš ir izracis krievu pasaules kapu.

    +2
    0
    Atbildēt

    0

    Ivo > Jānis Mednis 20.08.2015. 22.52

    Protams, ka visi mīl Krieviju :) – latvieši, somi, igauņi, lietuvieši, gruzīni, ukraiņi – visi tā mīl, ka šīs mīlestības vārdā gatavi uz visu.

    Krievijas patiesība ir tik patiesa, ka ne-no-priecāties :). Krievijas kanāli raida baltu patiesību gan par Baltiju, gan Ukrainu. :D

    Dzīve taisnībā – neapšaubāmi ;). Atņemt citiem mājas un tās piekakāt – tā ir viena izcila krievu taisnība ;).

    +5
    0
    Atbildēt

    0

Charlie Hebdo 20.08.2015. 11.37

vatei

“Cilvēki, kuru dzimtā valoda nav latviešu, bet kuri ir Latvijas patrioti, ir viens no svarīgākajiem integrācijas politikas balstiem – sportisti, mākslinieki, zinātnieki, uzņēmēji utt.”

Kā zināms, dažādas etniskas izcelsmes Latvijas zinātnieku saziņas līdzeklis ir latviešu valoda, bet krimināla un bomžu, šobrīd pasaulē visātrāk izzūdošā – masona Lomonosova tikai pravoslavnutijo vergu vajadzībām mākslīgi radītā feņa(krievu val.), no kuras vēl pirms simts gadiem vairījās izglītoti un augsti stāvoši cilvēki, parasti izvēloties civilizētās: franču, poļu vai vācu.

+6
0
Atbildēt

4

    latvijas_valsts > Charlie Hebdo 20.08.2015. 11.41

    “Kā zināms, Latvijas zinātnieku saziņas līdzeklis ir latviešu valoda”

    Kā jūs to zināt? Skolā jūs mācījāties slikti, un arī šobrīd esat tālu tālu no jebkādas saprašanas par zinātni. Latviešu valoda ir nolemta. Tā ir butaforija. Tajā pašā LU 95 % zinātniskas literatūras kādās citās valodās, ne jau latviešu. Visi saprot, ka šai valsts butaforijai nav nākotnes.

    0
    -3
    Atbildēt

    0

    latvijas_valsts > Charlie Hebdo 27.08.2015. 15.15

    “Latviešu valoda ir ļoti bagāta ar vārdiem.”

    Ar kādiem vārdiem? D&sa, muldēt, p*a, p*pis? Gandrīz visas vārdnīcas izdotas padomju gados, jo “neatkarības paradīzē” zinātnei naudas nav.

    0
    0
    Atbildēt

    0

    Ivars > Charlie Hebdo 21.08.2015. 12.02

    Latviešu valoda ir ļoti bagāta ar vārdiem. reāli joprojām tiek lietoti ap 250 000 pamatvārdu. Salīdzinājumam angliski un vāciski ap 75 000 pamatvārdu. Sekas – latvieši … ir spiesti visai niansēti un tāpēc produktīvi domāt. Kāpēc tas tā ir … gadījies. Latvieši pirms simt gadiem bija un joprojām ir viena no izglītotākajām nācijām pasaulē. Pirms 100 gadiem Krievijā bija 67% ( jauniesaukto analfabētisma līmenis) – 80% analfabētu, Latvijā bija ap 95% lasītpratēju. Viens no lielnieku nopelniem Krievijas labā – viņi reāli likvidēja analfabētismu Krievijā un padarīja Krieviju par vienu no tomēr lasošākajām un komplicētu daiļliteratūru lasošām nācijām. Tomēr pat ap 300 gadu vecā masu lasīšanas tradīcija Latvijā ir darījusi savu: latvieši, kaut vai “lielās politikas fonā”, tomēr visai būtiski ietekmē pasaules politiku un darīs to uz priekšu.

    0
    0
    Atbildēt

    0

    Charlie Hebdo > Charlie Hebdo 20.08.2015. 12.15

    vatei

    Jau vistuvākā nākotnē krievu valoda būs saglabājusies vien viszemākiem organismiem, kuri nebūs apjēguši globālās atkrievošanas realitāti, pazemes rūpnīcās un raktuvēs.

    +6
    0
    Atbildēt

    0

lebronj2356 29.12.2010. 12.10

Bravo, pa pirmo ! Jau kopš Lemberga kabatas ministra pieķeršanās šai ”grandiozajai” idejai prasās šāda karikatūra…Arī mērogs atbilstošs !

+4
0
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu