Terehovā un Grebņevā vairs nav kravas auto rindu • IR.lv

Terehovā un Grebņevā vairs nav kravas auto rindu

30
Kestutis Vanagas, F64

Spēkratu plūsma samazinājusies, jo Krievijā sākušās brīvdienas

Lai arī vēl pirms un pēc Ziemassvētkiem izbraukšanu uz Krieviju gaidīja vairāk nekā tūkstotis kravas automašīnu, trešdien Terehovas un Grebņevas robežkontroles punktos kravas automašīnu rindu vairs nav, vēsta aģentūra BNS.

Valsts robežsardzes preses pārstāve Kristīne Pētersone paziņojusi, ka trešdien Terehovā izbraukšanu uz Krieviju gaida 20 kravas un 40 pasažieru automašīnu, bet Grebņevā – neviena kravas, bet 35 vieglās automašīnas.

Rindu kritums skaidrojams ar to, ka Krievijā sākas brīvdienas un autopārvadātāji cenšas līdz svētkiem kravas paspēt nogādāt noliktavās, tāpēc jaunas kravas automašīnas Latvijas-Krievijas robežu masveidā vairs nešķērso. Nedaudz gan pieaudzis to kravas auto skaits, kas gaida iebraukšanu Latvijā, – Terehovā trešdien rindā gaida 90 spēkratu.

Vēl pirmdienas rītā Terehovā izbraukšanu no Latvijas gaidīja 720, bet Grebņevā – 96 kravas automašīnas, bet otrdien Terehovā stāvēja 420 spēkratu, bet Grebņevā rindu nebija.

Jau ziņots, ka kravas auto rindas uz Latvijas-Krievijas robežas sāka veidoties īsi pirms Ziemassvētkiem. Pēdējos gados tieši gada nogalē uz Latvijas un Krievijas robežas tradicionāli veidojas kravas auto rindas. Arī pērn starp Ziemassvētkiem un Jauno gadu kravas auto rindas vairs nebija, kaut arī Ziemassvētku vakarā Terehovā stāvēja 1050 kravas auto. Latvijas Valsts robežsardzes priekšnieks Normunds Garbars jau pagājušajā nedēļā uzdeva robežsargiem strādāt pastiprinātā režīmā.

Komentāri (30)

Krix 04.09.2015. 14.29

Tas, ka Latvijai kaut kādā nelāgā viedā ir paslīdējusi garām lobēšanas prasme, diemžēl jau vairs nav noslēpjam…praktiski ar to nodarbojas pāris cilvēki, ar panākumiem laikam tikai Didzis Šmits, kas bija jāaizstāv šprotes pret Briseles birokrātiem…visur citur apaļa nulle un jau no sākta gala, žēl, jo šo nekompetenci esam izjutuši ikviens dzīves līmeņa kritumā un dārdzības pieaugumā dažādos laika nogriežņos !

+3
0
Atbildēt

0

ierados 04.09.2015. 06.40

Tāda LDDK burzās ar valdību vienādā stilā, tas ir, tas pats krievu modificētais variants. Biznesu kārtot caur valdību.

http://satori.lv/raksts/9851/Maris_Zanders/Vards_uznemejiem!

0
0
Atbildēt

0

Eds 03.09.2015. 18.02

Šīs Reira pieslēgtais rupors laikam nav pamanīts LDDK, LTRK un arodbiedrības un tagad vēl nomelnojošās kampaņas. SM tupretim bliež monologu. Nevienam nav noslēpums, ka Reirs ir sliktākais finanšu ministrs Latvijas vēsturē. Viņš runā tikai par “PIĀRS” tēzēs, neiedziļinoties līdz tai būtībā. Šī tukšā seja jau sen pelnijusi aizvākties no politiskās skatuves.

+2
-4
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu