Pārsteigumi un piepildītas vēlēšanās • IR.lv

Pārsteigumi un piepildītas vēlēšanās

4
Bēgļu jautājums: Satversmes preambula un Latvijas vērtības
Politika
Nellija Ločmele

Ir visādi gadi. Tādi, ko bez ilgām pārdomām var kodolīgi izteikt vienā vārdā. Tādi, no kuriem sanāktu skaista kolāža, jo raibajā notikumu gūzmā grūti izcelt nozīmīgāko

Gadās arī tādi, kam piemērota ilustrācija būtu viscaur piķa melnā pastkartīte ar zobgalīgo uzrakstu «Šī ir pilsēta naktī». Un tādi, kam vārdi īsti netiek klāt, nepasacītais ir tikpat svarīgs vai pat nozīmīgāks par to, ko spējam izteikt.

2010.gadu vienā vārdā būtu tiešām grūti ietilpināt. Tas noteikti nav arī melns vai nesakarīgi raibs. Vienā teikumā sakot, šis ir bijis pārsteidzošs gads, kurā piepildās vēlēšanās. Labas lietas, uz ko cerējām, bet kuru īstenošanās bija tiklab iespējama, cik apšaubāma, ir tomēr piepildījušās. Un ir prieks par to.

Redakcijas komandas dzīvē spilgtākais un nozīmīgākais šāgada priecīgais brīdis neapšaubāmi ir žurnāla iznākšana. Tas ir brīnums, kas nav nokritis no gaisa vai kāda uzdāvināts, bet gan radies neatlaidīgā darbā un pastāv, tikai pateicoties lasītāju uzticībai.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu