IR tā • IR.lv

IR tā

5

 

 

IR SAPNIS – labāka Latvija. Tāda, kurā cilvēki ciena sevi un citādo un uz ielas smaida, nevis veras zemē. Tāda, kuras pārvalde ir efektīva, godīga un moderna, bet politika – saprotama un nenopirkta. Tāda, kuras ekonomika ir atvērta, radoša un pielāgoties spējīga, bet lieli un mazi uzņēmēji ir cienījami cilvēki, kuri maksā visus nodokļus. Tāda, kuras cilvēki dodas pasaulē, lai iegūtu jaunu pieredzi, nevis meklētu iztiku ģimenei. Tāda, kurai droši var uzticēt savu bērnu izglītību un vecāku veselības aprūpi.

IR MEDIJS – atvērts, godīgs un pozitīvi dumpiniecisks nedēļas žurnāls un sarunu terminālis internetā. Mēs ticam žurnālam kā labai, aizraujoši pasniegtai lasāmvielai, kura izskaidro, iedvesmo, izklaidē. Mēs ticam internetam kā Latvijas pagaidām vājo demokrātisko instinktu rūdītājam, tāpēc mūsu mērķis ir veidot kopienu, kuras diskusijas virza uz pozitīvām pārmaiņām gan valsts politikā, gan ikdienas dzīvē.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu