Aelita Buša, reklāmas seja • IR.lv

Aelita Buša, reklāmas seja

4
Žurnāla Ir reklāmā redzamā Aelita Aleksandra Buša ikdienā ir šuvēja, bet pēc aizraušanās — nūdiste. Foto — Andrejs Strokins, F64
Ieva Alberte

Kad Ir redakcijā atskanēja kārtējais zvans – vai tā nav smiešanās par sievieti ar lielām krūtīm, kā viņa pati tagad jūtas? -, devos apciemot Ir reklāmā redzamās «krūtis». Lai uzzinātu, ko nepazīstamai sievietei nozīmē pēkšņa filmēšanās

Aelita ir dzimusi Valmierā, dzīvo Rīgā. Viņa ir šuvēja. Savulaik strādājusi Operetes teātrī, pēcāk sākusi pieņemt klientus individuāli. Patlaban darina spoži fliterotus tērpus varietē pamatlicēja Raimonda Dzeņa atceres koncertam. Aelitai ir draugs un kaķis.

Tā bija pirmā reize, kad Aelita filmējās reklāmā. Provju datu bāzē viņa iekļuva, pateicoties draudzenei, kura savulaik atrada sludinājumu ar aicinājumu fotografēties mežā kādam nūdistu projektam. «Esmu nūdiste, tāpēc pieteicos. Sauļoties kailai Kurzemes jūrmalā, kur nav cilvēku, ir daudz labāk nekā peldkostīmā.» Nūdistu projekts nerealizējās, par datu bāzi Aelita aizmirsa. Kad pirms diviem mēnešiem zvanīja telefons, viņa atpūtās Turcijā. «Es zināju Ir. Kāds draugs pastāstīja, ka ir tāds foršs žurnāls, pāris numuru nopirku.» Aelitai pašai mīļākais žurnāls ir Lilit.

«Drūms, pelēks. Lija. Auksti,» Aelita atceras, ka pār pļavu Nītaures pusē bēgusi vismaz 12 reižu. Pļava bija bedraina, varēja nokrist, tāpēc bailes pat nevajadzēja tēlot.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu