"airBaltic" lidmašīna veic ārkārtas nosēšanos Rīgā • IR.lv

"airBaltic" lidmašīna veic ārkārtas nosēšanos Rīgā

19
Elmārs Rudzītis, F64

Lidmašīnā atradušies Eiroparlamenta deputāti Kalniete un Kariņš

Latvijas lidsabiedrība "airBaltic" lidmašīna pirmdien no rīta veikusi ārkārtas nosēšanos pēc tam, kad, dodoties reisā Rīga-Brisele, lidaparāta apkalpe konstatējusi tehniskus defektus, vēsta aģentūra LETA.

Pēc pacelšanās, konstatējot defektus, lidmašīna stundu lidojusi virs Rīgas, lai iztērētu degvielu un veiktu nosēšanos turpat starptautiskajā lidostā "Rīga". Lidsabiedrības "airBaltic" korporatīvo komunikāciju viceprezidents Jānis Vanags informējis, ka "airBaltic" lidmašīna veica iepriekš neplānotu nosēšanos Rīgas lidostā, jo radušies traucējumi salona spiediena režīmā. Lidmašīnā atradās 73 pasažieri un četri apkalpes locekļi.

Pasažieri pārsēdināti uz citu lidmašīnu ar iepriekš paredzēto galamērķi – Briseli.

Lidmašīnā atradās arī Eiropas Parlamenta deputāti Sandra Kalniete ("Vienotība") un Krišjānis Kariņš ("Vienotība"). Kariņš aģentūrai LETA pastāstījis, ka lidmašīnā neesot valdījis satraukums un ka viņš to nemaz par īpašu ārkārtas nosēšanos neuzskatot. Jāpiebilst, ka Kariņam šī nav pirmā ārkārtas nosēšanās – 14.septembrī Vācijas pilsētā Štutgartē avārijas nosēšanos ar deputātu uz borta veica pasažieru lidmašīna. Toreiz lidmašīna nosēdās "uz vēdera".

Komentāri (19)

silvija_vitina 29.11.2010. 11.00

šķiet, ka Kariņam ārkārtas nosēšanās nav pirmo reizi. Diez kas nav, ja asas izjūtas jāizbauda regulāri.

+4
-1
Atbildēt

0

Ēriks 26.10.2014. 12.10

Un kam tad mēs drīkstam ticēt?Kādus Krievijas godīgākos Putina sabiedriskos mēdijus ieteiksi?

+3
-1
Atbildēt

0

mxblack 29.11.2010. 12.27

Bertoldiņš no Vāczemes ir tā nolaidis mūsu nacionalo aviāciju, ka lidmašīnas ir kļuvušas nedrošas, nav vairs hermētiskas kā šķirbaini siena šķūņi un drīz vairs neturēsies gaisā. Toties viņam pieder arvien vairāk valsts īpašumu, kurus viņš ar vietējo blēžu palīdzību ir pamanījies izkrāpt valstij. Bet tā kā blēži šeit ir viscienījamākie cilvēki, tad izmaiņas nav ko gaidīt. Viņi no vieniem atbildīgiem amatiem pāriet uz citiem un nav sodāmi. Algu gan tie saņem par atbildību, tikai tā atbildība nav lielāka kā melnums aiz naga. Toties atalgota tā tiek tā, it kā viņi tiešām valstij būtu neaizvietojami.

+5
-3
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu