Ir plāns • IR.lv

Ir plāns

7
Nellija Ločmele

Jābūt gatavam atvadīties no dzīves, ko esi plānojis, lai mestos dzīvē, kas tevi gaida

Varbūt necitēju precīzi, bet šo mītu pētnieka Džozefa Kempbela domu var par visiem simt procentiem attiecināt uz aizvadīto gadu. Gadu, kurā izlolojām žurnāla Ir ideju, un nu esam nonākuši līdz brīdim, kad sākam savu pirmo lielo abonēšanas kampaņu.

Šis gads ir nesis daudz pārdomu un emociju, bet vērtīgākā man šķiet riskantā un vienlaikus atbrīvojošā apņemšanās darīt to, kam tici. Bieži vien dzīve apšķibī cerības, piespēlē ērtus kompromisus vai uztaisa ceļā grambainu veļasdēli, bet tik un tā ir vērts pacīnīties par iespēju darīt to, kam tici.

Mēs, pieredzējušu žurnālistu komanda, vēlējāmies radīt jaunu, kvalitatīvu un brīvu mediju, un, pateicoties jūsu – lasītāju – atbalstam, tas ir izdevies. Krīzes laikā tā šķita pārdroša ideja daudziem un arī pašiem. Taču tagad prieks par izdarīto nelīdzinās nekam citam, ko savā darba gaitā esmu piedzīvojusi. Ja Ir kļuvis par jūsu draugu un vēlaties turpināt sarunu par dzīvi, ko risinām žurnāla lappusēs, es aicinu abonēt to nākamajam gadam. No daudziem lasītājiem esmu dzirdējusi, ka viņi izvēlas pirkt žurnālu kioskā, jo ir pārliecināti, ka tā sniedz lielāku atbalstu Ir – tad liela daļa no žurnāla maksas nav jāpārskaita par pasta piegādi. Patiesībā tieši abonēšana ir gan pircējiem, gan arī redakcijai izdevīgākais veids, kā Ir var satikt savus lasītājus. Iesaku izmantot mūsu abonēšanas piedāvājumu – līdz novembra beigām uz gadu abonējot žurnālu redakcijā, saņemsit dāvanā divu mēnešu abonementu. Ieplānojiet to – mūs kopā gaida aizraujošs gads!

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu