Dienas žurnāli'' izdod Latvijas ''Playboy • IR.lv

Dienas žurnāli'' izdod Latvijas ''Playboy

30
diena.lv

Lielākoties izdevumā sola vietējo saturu; galvenais redaktors būs Egils Zirnis

Izdevniecība ''Dienas žurnāli'' laidusi klajā leģendārā vīriešu dzīvesstila žurnāla ''Playboy'' latvisko versiju, informē Diena.lv. Žurnāla galvenais redaktors ir dzejnieks, humorists un publicists Egīls Zirnis, tā lielāko daļu aizpildīšot vietējais saturs.

«Lielāko daļu – 85% žurnāla – veido vietējais saturs,» stāsta izdevniecības galvenā redaktore un direktore Inga Gorbunova, «savukārt pārējos 15% – karikatūras un joki, ''Playboy'' arhīva fotogrāfijas un konkrēti pirmajā numurā – rakstnieka Kurta Vonnegūta stāsta pirmpublicējums latviešu valodā.»

Pirmā numura interviju varoņi ir Latvijas pelnošākais un vienīgais NBA spēlējošais basketbolists Andris Biedriņš, pasaules atzinību guvušais pianists Vestards Šimkus. Numurā varēs lasīt žurnālista Lato Lapsas pētījumu par lielākajiem dividenžu izņēmējiem, sleju autori būs polittehnologs Jurģis Liepnieks, izdevniecības ''Dienas mediji'' galvenais redaktors Guntis Bojārs un Normunds Malnačs.

Žurnāla mākslinieciskais redaktors ir daudzu Latvijas preses izdevumu dizaina veidotājs Kirils Šmeļkovs, galvenā redaktora vietnieks – kādreizējais žurnāla ''Klubs'' žurnālists Ivars Āboliņš.

Komentāri (30)

piziks 22.11.2010. 21.32

Zigi, varēja jau beidzot palasīt “Playboy” pirmavotu un attapties, ka tas ir pietiekami solīds izdevums nedumiem cilvēkiem, un tie, kas lasa “Privāto Dzīvi”, to, kas “Klubā” drukāts, vispār reti sajēdz.

0
0
Atbildēt

0

ilmisimo 07.10.2010. 21.47

Copes lietām” jau neiekabinās.
Pat ja rādīs abezjāņus Jāņos.

+1
-1
Atbildēt

0

ivetao2007 07.10.2010. 21.02

Vai tur rādīs pliku Lindu Leen. Vai tas būs konkurents Princesei. Vai Privātajai dzīvei, Klubam…

+1
-2
Atbildēt

1

    aija > ivetao2007 07.10.2010. 21.36

    mozulis Nē, Zigurd, rādīs pliku meža-vilceni. Piedod, bet es labprātāk redzētu Lindu Leen, turklāt viņa ir mana exrajona Jumpravas v-skolas exdirektora un laba volejbolista Gunāra Freiberga… radiniece (?).

    0
    0
    Atbildēt

    0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu