Sagaidi vēlēšanu rezultātus kopā ar “Ir” • IR.lv

Sagaidi vēlēšanu rezultātus kopā ar “Ir”

11
F64

Seko jaunumiem un video tiešraidei vēlēšanu naktī

„Ir” komanda aicina sagaidīt 10.Saeimas vēlēšanu rezultātus, sekojot diskusijām portāla video tiešraidē vai klātienē „Dirty Deal Cafe”.

Sestdien pēc iecirkņu slēgšanas plkst. 20 aicinām pievienoties vēlēšanu rezultātu sagaidīšanas pasākumam, ko „Ir” sadarbībā ar „Delnu” rīko Spīķeros, „Dirty Deal Cafe”. Sarīkojumā žurnāla „Ir” komanda, „Delnas” pētnieki un citi eksperti diskutēs par balsotāju izvēli, spēku samēru nākamajā Saeimā un koalīciju versijām.

Diskusijām varēs sekot arī interneta video tiešraidēs mūsu portālā. Pirmā pieslēgšanās 20.15 un turpmāk visa vakara gaitā ik ceturksni pāri pilnai stundai. Pasākumā uzstāsies mūziķi, kā arī tautas balss – vecais vīrs Jēkabs – aktiera Kārļa Krūmiņa izpildījumā dalīsies ar saviem novērojumiem par dzīvi Rīgā.

Vēlēšanu dienā esam paplašinājuši savu zibensziņu lenti – tajā parādās ikviens ziņojums, kam lietotāji pievienojuši #velesanas atzīmi. Tāpēc aicinām aktīvi izmantot šo iespēju, lai ziņotu par vēlēšanu pārkāpumiem, citiem svarīgiem vai interesantiem atgadījumiem un komentētu rezultātus.

Mākslinieks Ernests Kļaviņš komentēs spilgtākos notikumus, zīmējot vēlēšanu dienas un nakts karikatūru sēriju.

Komentāri (11)

Zane 02.10.2010. 11.41

Ilva Liepiņa. Ap plkst.08:00 , kad pirms darba ieskrēju tuvākajā vēlēšanu iecirknī Strazdumuižas kultūras namā, mani patiešām pārsteidza daudzie vēlētāji!Atļaušos uzsvērt – vairākums no viņiem vājredzīgi vai neredzīgi cilvēki ar pavadoņiem. Biju aizkustināta un lepna par šādiem Latvijas pilsoņiem!:)

+14
0
Atbildēt

1

    litlefairy > Zane 02.10.2010. 12.07

    Taa kaadreiz bija mana draudze. Daudzi neredziigie parasti ir politiski aktiivi.

    +1
    0
    Atbildēt

    0

litlefairy 02.10.2010. 03.49

Paldies, gaidiisim rezultaatus kaadaa nelielaa latvieshu kompaanijaa Londonaa. Un noteikti buusim kopaa ar IR.

+12
-2
Atbildēt

0

liene.dz 02.10.2010. 19.16

Cik žēl, ka neesmu Rīgā, tiešām būtu gribējis aiziet :(

+1
0
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu