Igaunijas bagātākais vīrs – kuģniecības pārstāvis • IR.lv

Igaunijas bagātākais vīrs – kuģniecības pārstāvis

24
Tomass Urbelionis, F64

Fjodors Bergmans saraksta augšgalā nomainījis būvnieku Tomasu Annusu

Igaunijas bagātākais cilvēks ir kuģniecības nozares pārstāvis Fjodors Bergmans, kurš šogad saraksta augšgalā nomainījis būvniecības firmas ''Merko Ehitus'' īpašnieku Tomasu Annusu, ziņo Diena.lv, atsaucoties uz kaimiņvalsts izdevumu ''Äripäev''.

Bergmana kapitāls lēšams ap 2,48 miljardiem kronu (111,262 miljoni latu). Savukārt Annusa personīgais kapitāls šogad mērāms 2,291 miljardu Igaunijas kronu (102,865 miljonu latu) apmērā. Saraksta trešajā vietā ierindojies Oļegs Osinovskis, kas nodarbojas ar dzelzceļa pārvadājumiem. Viņa kapitāls – 1,836 miljardi kronu (82,436 miljoni lati).

Igaunijas turīgāko personu saraksts publicēts devīto reizi. Kā norāda igauņu mediji, tas atspoguļo ekonomikas stāvokli valstī un liecina, ka krīze sākusi atkāpties. Pērn, salīdzinot ar iepriekšējo periodu, 500 bagātākie cilvēki zaudējuši kopumā 50 miljardus kronu, bet šogad viņu bagātība sarukusi par 11 miljardiem kronu.

Komentāri (24)

ivetao2007 27.09.2010. 16.06

Haizivis no Rīgas brīvostas kopā ar krievu mafijau, dodot kukuļus Rīgas domniekiem, daudzus gadus sabotēja civilizētas un godīgas kuģniecības līnijas darbibu Rīga – Stokholma, Rīga – Vācija ostas. Tā gar Latvijas valsts kasi garām aizgāja daudzi miljoni, daļa no tiem pazuda bez pēdām. Kāds Zviedrijas reders man teica, ka viņa prāmji nekad neiet uz ostām, kuras pārvalda mafija. Kā Rīgas ostu. Vai tad šleserisms nav apliecinājums, ka te nekas nav manījies. Tas nenotika Igaunijā, kur no paša sāluma darbojās modernas kuģu līnijas uz Helsinkiem un Stokholmu. Nauda viņiem nāca kā pa reni. Pats to esmu redzējis.

+3
-1
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu