"Biznes&Baltija" mainījies galvenais redaktors • IR.lv

"Biznes&Baltija" mainījies galvenais redaktors

25
Jurijs Aleksejevs. Autors: Mārtiņš Plūme, LETA

PCTVL biedru Aleksejevu nomaina iepriekšējais redakcijas galva Šerbakovs

Krievu valodā iznākošajam laikrakstam "Biznes&Baltija" mainījies galvenais redaktors – Jurija Aleksejeva vietā amatā nācis Aleksejs Šerbakovs, vēsta aģentūra BNS. Redaktora maiņas iemesli netiek atklāti, jo esot konfidenciāli.

Aleksejevs no 1992. līdz 1998.gadam bija "Biznes&Baltija" ģenerāldirektors, līdz 2005.gadam strādāja par laikraksta "Kommersant Baltic Daily" galveno redaktoru. 2004.gadā viņš iestājās partijā "Par cilvēka tiesībām vienotā Latvijā" (PCTVL) un no 2005. līdz 2009.gadam bija Rīgas domes deputāts. Paralēli darbam domē viņš īsu laiku bija arī žurnāla "Biznes.lv" galvenais redaktors, bet laikraksta "Biznes&Baltija" galvenā redaktora pienākumus pildīja kopš 2006.gada.

Savukārt jaunais redaktors Šerbakovs izdevniecībā sāka strādāt kā ārštata korespondents, līdz 2002.gadā kļuva par avīzes galveno redaktoru. 2006.gadā viņu šajā amatā nomainīja tieši Aleksejevs.

Komentāri (25)

aivarstraidass 14.09.2010. 12.53

Jurijs Aleksejevs interesanti raksta par tautsaimniecības jautājumiem – salīdzinoši tikpat informatīvi kā Pauls Raudseps, tikai vēl drusku emocionālāk un asāk. Sk. rakstu “Nav zinātnes ekonomikas – ir zinātne aritmētika”. Sk. http://tinyurl.com/yfjtryw (ar oriģināla ilustrācijām); oriģinālu sk. http://www.gazeta.lv/story/12102.html . Obligāta lasāmviela visiem tiem, kuri ir piemirsuši, kā vēl pirms 3-4 gadiem rīkojās Tautas Partijas valdība.

+1
0
Atbildēt

0

maija_br 23.09.2010. 22.29

Nebalsošu par Tautas partijas un pirmās partijas apvienību „Par labu Latviju” un par Zaļo un Zemnieku savienību, LPP/LC, jo tās gadiem ilgi bija pie varas Saeimā un valdībā, vājināja cīņu pret korupciju, likvidēja cukura ražošanu, izsaimniekoja valsti un iedzina to parādos.
Nebalsošu par Saskaņas centru, jo tā sarakstos ir Boriss Cilēvičs un viņam līdzīgie rubikieši, kuri gadiem ilgi ienīst valsts valodu un tautas tradīcijas un piekopj un uzspiež okupantu politiku.
Nebalsošu par sīkpartijām, jo viņām bija dotas iespējas iekļauties esošajās partijās un ar savu viedokli un darbību ietekmēt sabiedrības attīstību.
Balsošu par Andri Buiķi, Ilmu Čepāni, Sandru Vilsoni, Alekseju Loskutovu, Sarmīti Ēlerti, Ģirtu Valdi Kristovski, Aigaru Štokenbergu un daudziem citiem kandidātiem no Vienotības partijas, jo viņi pārstāv un pārstāvēs sabiedrības, nevis savtīgās intereses.
Nebūsim vienaldzīgi un remdeni, jo pat divas, trīs balsis izšķir rezultātu.

0
0
Atbildēt

0

Sanšains 14.09.2010. 23.14

Jā, slīpēts rakstītājs un… ir arī atļāvies ņirdzošu intonāciju, rakstot par latviešiem. Protams, tīri ekonomikai veltītajos rakstos tā nebija.
Ceru, emigrēs.

0
0
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu