Jūrmalas pašvaldība ieceļ vēl vienu vicemēru • IR.lv

Jūrmalas pašvaldība ieceļ vēl vienu vicemēru

6
Balsošana Jūrmalas domē. Autors: Andrejs Terentjevs, F64

Likvidēs domes valdi un izveidos pašvaldības kapitāla pārvaldes nodaļu

Jūrmalas dome piektdien kārtējā ārkārtas sēdē nolēma izveidot otru vicemēra amatu un par domes priekšsēdētāja vietnieci pilsētsaimniecības jautājumos ievēlēja deputāti Larisu Loskutovu (SC), vēsta aģentūra LETA.

Savu amatu saglabāja vicemērs Māris Dzenītis (''Jūrmala – mūsu mājas''), līdz ar to pašvaldībā tagad ir divi domes priekšsēdētāja vietnieki.

Pēc jaunā Jūrmalas galvas Gata Trukšņa (LPP/LC) iniciatīvas ārkārtas sēdē tika nolemts likvidēt domes valdi, ko pēc dažu mēnešu darba no amata ceturtdien izbalsotā mēra Romualda Ražuka (PS) laikā uzstājīgi bīdīja Dzenītis un par nelikumīgu veidojumu atzina Reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministrija. Nolemts arī izveidot Jūrmalas pilsētas domes Kapitāla daļu pārvaldīšanas nodaļu, kurā būs divas štata vietas.

Jau vēstīts, ka astoņu pret Ražuku apvienojušos deputātu pārmetumi bija saistīti ar it kā vienpersonisku un nesaimniecisku rīcību pašvaldības uzņēmumos, kur mērs bija kapitāldaļu turētājs. Jāpiebilst, ka šāda kārtība valdīja arī kukuļošanā apsūdzētā bijušā Jūrmalas mēra Raimonda Munkevica (''Jūrmala – mūsu mājas'') laikā, taču pret to tie paši deputāti neprotestēja.

Deputāti nolēma mainīt domes komiteju skaitu un sastāvu. Līdzšinējo septiņu komiteju vietā izveidotas sešas, apvienojot Attīstības un Vides komiteju. Par visām izmaiņām balsoja astoņi deputāti, pret bija seši.

Komentāri (6)

ilmisimo 10.09.2010. 19.23

Jūrmalu vajaga iznuomāt Singapūrai!

+2
0
Atbildēt

0

www.vecamate.lv 10.09.2010. 19.41

Ko kautrēties,varēja jau visus 14 par vicemēriem un miers.. :)

+1
0
Atbildēt

0

austrisv 11.09.2010. 11.31

Savējiem pa labam amatam taču jānodrošina!Ak, vecā labā un pārbaudītā PSRS sistēma, ka, ja kalpo valdošajiem, tad dabū “pīrāgu”!
Cik riebīgi!

+1
0
Atbildēt

1

    ♣Shaggy♣ > austrisv 11.09.2010. 16.26

    Diemžēl Blauas iesniegums tiesai šo faktu apstiprina.
    Arī AirBaltic padomes izvirzīšana to apstiprina.
    Kauns!!!

    Un vēl vairāk kauns, ka mālē sevi baltus un pūkainus.
    Kā teica kāds cilvēks, palaidi garām iespēju paklusēt.

    0
    -1
    Atbildēt

    0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu