Jūrmalā vēl nelemj par mēra nomaiņu • IR.lv

Jūrmalā vēl nelemj par mēra nomaiņu

29
Andrejs Terentjevs, F64

Blaua vēršas tiesā, prasot mainīt drošības līdzekli Munkevicam

Jūrmalas domes sēde, kurā bija plānots lemt par Jūrmalas mēra Romualda Ražuka (PS) nomaiņu, atlikta līdz 9.septembrim, jo Jūrmalas pilsētas tiesā iesniegts lūgums mainīt drošības līdzekli domes deputātam Raimondam Munkevicam, ziņo BNS.

Tiesā vērsusies domniece Iveta Blaua. Viņa iesniegumā pauž pārliecību, ka Munkevics var ietekmēt domes lēmumu pieņemšanu. Pašlaik tiesas lēmuma vēl nav. Tas būšot līdz 9.septembrim, sacīja Ražuks.

Pati Blaua aģentūrai BNS sacīja, ka viņai ir pamatotas aizdomas par Munkevica vēlmi ietekmēt viņu kā liecinieci kriminālprocesā, kurā Munkevics apsūdzēts saistībā ar 5000 latu piedāvāšanu. Līdz ar to viņa gan kā lieciniece šajā kriminālprocesā, gan kā domes deputāte jūtoties apdraudēta. "Es šajā gadījumā šīs lietas nenošķiru," sacīja Blaua. Viņa prognozēja, ka tiesas lēmums varētu būt zināms apmēram nedēļas laikā.

Ceturtdienas notikumi Jūrmalas domes sēdē ir Ražuka mēģinājums aizmukt no balsojuma par viņa atbrīvošanu no amata, pārliecināts Munkevics. Pēc Munkevica domām, šis gājiens bijis iepriekš izplānots. "Tas ir Ražuka mēģinājums aizmukt no sēdes, atrast jebkādu iemeslu, lai nebalsotu par viņa atbrīvošanu no amata," sacīja Munkevics.

Kliedējot bažas par Blauas kā liecinieces ietekmēšanu, Munkevics kategoriski izslēdza iespēju, ka viņš vai kāds viņam pietuvināts cilvēks to darītu. "Es ar viņu neesmu runājis, neesmu sazinājies," piebilda eksmērs.

Komentāri (29)

Līga Smildziņa-Bērtu 02.09.2010. 11.39

Biju šorīt piketā,mana bijusī partijas kolēģe Homka,pienāca pie manis,jo turēju plakātu ar uzrakstu:”Homkai kauns”.Man ir tāds dzīves princips,un man nav par to jākaunās,ja es pasaku acīs,ko domāju.Viņa pastāstīja cik grūta ir sociālā situācija jūrmalā,bet uz jautājumu KĀPĒC balsos pret Ražuku,atbildes nebija.Tāds stāsts.

+14
0
Atbildēt

3

dro 02.09.2010. 11.46

klusais. es varu tikai pabrīnīties par tādām aknām…Vai tiešām cilvēkam nav nekādas kauna sajūtas?

+8
0
Atbildēt

6

    dro > dro 02.09.2010. 12.03

    Skatījies Homkas runu Vienotības kongresā? Jaunava Marija, kura ieņēmusi negrēkojot…

    +2
    0
    Atbildēt

    0

    garausiitis > dro 02.09.2010. 12.45

    Jūrmala kuro reizi kāpj uz vecajiem grābekļiem. Protams vajadzētu laist vaļā un miers. Tāpat to jokaino Ančānu vienreiz vajadzētu izčakarēt.

    +3
    0
    Atbildēt

    0

    garausiitis > dro 02.09.2010. 12.11

    Skatījos, skatījos…
    Nav jau pirmā . Man te viens patiesībā labs čoms arī nespēja godīgi pateikt , ka nomainīja mandātu , lai saglabātu vietu liela uzņēmuma valdē , bet man stāstīja muļķības par nacionālajām interesēm. Nu noklausījos protams, pasmaidīju – bet izlūkos ar viņu neietu, šnabi gan ierauju pa retam….

    +5
    -1
    Atbildēt

    0

    mary75 > dro 02.09.2010. 12.41

    Vai tad Jūrmalā vēl nav situācija, kad to domi varētu vienkārši atlaist?
    Vai tad ministram nav tādas tiesības?
    Vai tad šis nav tas gadījums, kad to varētu izmantot?
    Manuprāt, tālāk jau tur iet nav kur.

    +6
    0
    Atbildēt

    0

    garausiitis > dro 02.09.2010. 11.53

    lno – cik sanācis ar politiķiem tusēt , tad viņiem parādās pa lielākai daļai tāda īpašība, ka pēkšņi pazūd kauna izjūta. Pilnīgi jābrīnās kapēc tā notiek. Man kaimiņš ir viens no Jūrmalas iepriekšējiem pārbēdzējiem , tas gan godīgi pateica, ka TP bija sasolījusi brīnumus , bet beigās uzmeta tāpat. Tā viņš gadās normāli cilvēki dzīvē , bet , kad sāk amati spiest un nauda gar degunu tiek vicināta , tad viss pēkšņi mainās.

    +6
    0
    Atbildēt

    0

    martins_kibilds > dro 02.09.2010. 11.51

    Kāds tur kauna sajūtas. Skat, piemēram, Munkevics. Izlaists no cietuma pret drošības naudu turpat vai taisnā ceļā uz Domi kārtot lietas. Jau kuro reizi atkārtošos, bet politiķi dara tieši to, ko vēlētāji viņiem atļauj. Šķiet, ka vienīgais veids, kā panākt kaut kādus reālus uzlabojumus nav apelēt pie kauna un godaprāta, bet ir reāli jācīnās, jāpiketē utt. Lai šitādus Munkevicus, Dzenīšus un viņu lielos brāļus ašus ar visām svītām aizslaucītu politikas mēslainē.

    +13
    0
    Atbildēt

    0

dro 02.09.2010. 10.58

Ko spriedīs ķēķis?

+7
0
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu