Dombrovski ik trešdienu intervēs ''Radio 101'' • IR.lv

Dombrovski ik trešdienu intervēs ''Radio 101''

25
Rūta Kalmuka, F64

Pēc Latvijas Radio atteikuma priekšvēlēšanu laikā premjera iknedēļas intervija skanēs privātā stacijā

Ministru prezidents Valdis Dombrovskis (JL) turpmāk trešdienās sniegs interviju nesen atvērtajā privātajā stacijā ''Radio 101", vēsta aģentūra BNS. Jau ziņots, ka pirms nedēļas regulāro iknedēļas interviju ciklu ar premjerministru pārtrauca sabiedriskais Latvijas Radio (LR).

Kā pavēstījusi premjerministra preses sekretāre Līga Krapāne, pārņemt iknedēļas intervijas tradīciju rosinājuši radio pārstāvji, un Dombrovskis atsaucies aicinājumam. Līdz ar to ik trešdienu ''Radio 101'' tiešajā ēterā premjerministrs sniegs interviju laikā no pulksten 15.45 līdz 16. Pirmā intervija paredzēta nākamo trešdien, 25.augustā. Šāds sadarbības modelis plānots līdz Dombrovska vadītās valdības darba beigām.

Dombrovskis lēmumu atjaunot intervijas citā raidstacijā pamatojis ar patlaban notiekošo nākamā gada budžeta veidošanu, kas saistīta ''ar virkni izšķirošu un dažādām sabiedrības grupām būtisku jautājumu''. ''Lai sabiedrība nepastarpināti varētu uzzināt tai nozīmīgas valdības darba aktualitātes, šāda tieša komunikācija ar radio ir ļoti nepieciešama. Vēlēšanu tuvums neaptur valdības darbu," uzsvēris Ministru prezidents.

Dombrovskis regulāri ik nedēļu sniedz intervijas arī komercradio SWH un ''Latvijas Neatkarīgās televīzijas'' raidījumam "900 sekundes".

Jau vēstīts, ka LR nolēma pārtraukt regulārās intervijas ar Dombrovski trešdienas rītos, pamatojot to ar aktuālo notikumu intensitātes kritumu un priekšvēlēšanu laiku.

Radio "101" darbību sāka pirms Līgo svētkiem, to veido vairākas no radio ''SWH'' aizgājušas ētera personības, tajā strādā pieredzējuši ziņu žurnālisti. Radio atklāšanā piedalījās arī Dombrovskis, uzsver BNS.

Komentāri (25)

marčiks 20.08.2010. 12.00

Domāju, ka tas nāks par labu abiem diviem – gan Dombrovskim, gan pašam radio 101. Es, piemēram, līdz šim neklausījos radio 101, tagad vismaz reizēm ieslēgšu. Turklāt labi saskan – radiostacija, kas sevi pieteikusi kā progresīvu un atšķirīgu un premjers, kas pārstāv uz Rietumiem orientētu, “citu politiku” iemiesojošu partiju.

+18
0
Atbildēt

0

Lelliite, Dollijs 20.08.2010. 23.48

Man parasti no rīta ceļā uz darbu skan Ufo & Fredis, bet vakarā, mājās braucot, 101. Pirmdienās skaļāk :) Nu un vakarā Grēviņa playlist ir vienkārši unikāls – nekur citur to nevar dzirdēt, bet netā pašam meklēt slinkums. Bet te – uz paplātes pienes visādus interesantus gabalus. Ja kas aizķer kādu dvēseles stīgu, tad pēc tam var arī pameklēt citus līdzīgus gabalus.

+3
0
Atbildēt

0

austrisv 20.08.2010. 14.54

Paldies, par informāciju.Noteikti klausīšos interviju ar Dombrovski, lai saņemtu nepastarpinātu informāciju par to, kas faktiski ir aktuāls valstī! Līdz šim klausījos radio 1.programmu, bet nu jau būs jāpāriet uz radio 101 raidstaciju. Biju šad tad viņus klausījusies- likās sakarīgi.
Pirms vēlēšanām droši vien PLL tā zombēs, ka būs jālien vai zemē iekšā, lai paslēptos!

+4
-2
Atbildēt

1

    lidija_stripkane > austrisv 20.08.2010. 18.20

    Varbūt KNABi šiem uzlaist par Vienotības reklamēšanu? Jeb šīs pārraides būs ieskaitītas vēlēšanu reklāmas izmaksās? :)))

    0
    -2
    Atbildēt

    0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu