Velobraucējs sūdzas par “RS” šoferi • IR.lv

Velobraucējs sūdzas par “RS” šoferi

32
Agnese Gulbe, LETA

Vispirms piespieda pie nomales, tad iesita pa galvu, stāsta velobraucējsKāds gados jauns velobraucējs sūdzas, ka uzņēmums "Rīgas satiksme" viņam nodarījis miesas bojājumus – vispirms viņš ar autobusu piespiests pie apmales, bet pēc tam viņam ar dūri iesists pa galvu, izraisot smadzeņu satricinājumu, ziņo BNS.

Negadījumā iesaistītais 24 gadus vecais Andrejs Trabo BNS stāstīja, ka saķeršanās ar 10.maršruta autobusa šoferi notikusi otrdien pie Mūkusalas ielas rotācijas apļa. Puisis ar velosipēdu braucis no centra pa Mūkusalas ielu un pie rotācijas apļa dzeltenais "Ikaruss" viņu piespiedis pie ceļa nomales. Kad jaunietis pieklauvējis pie autobusa stikla, šoferis atvēris durvis, piecēlies un, neizkāpjot no autobusa, ar dūri iesitis viņam pa galvu.

Mediķi puisim konstatējuši smadzeņu satricinājumu. Velobraucējs par notikušo uzrakstījis iesniegumu policijā un sūdzējies arī "Rīgas satiksmei". Uzņēmumā sola notikušo izvērtēt, prasīšot arī autobusa vadītāja paskaidrojumu par notikušo, BNS norādīja "Rīgas satiksmes" pārstāvis Viktors Zaķis.

 

Komentāri (32)

Una Grinberga 30.07.2010. 13.20

RS šoferi vispār ir kas unikāls – viņu nekaunība un bezatbildība turpina tikai pieaugt pret visiem pārējiem (vieglajie, velosipēdistiem, gājējiem). Pie šāda bezdarba līmeņa par katru sūdzību vajadzētu atlaist – tad varbūt saprastu, ka ir kaut kādas elementāras lietas, kas šoferim ir jāievēro! Citādi mums te veidojas KINGI.

+11
-2
Atbildēt

0

archoftriumph 30.07.2010. 23.34

es arii esmu lecis ar velo uz trotuaara lai izvairiitos no piespiesanas.

rigas trolejbusu parkaa stradaaja soferis kursh regulaari esot nobraucis gaajejus, kuri nepareizi skjeersojushi ielu. un dariijis to tik regulaari un profesionaali, ka milicji, uzzinaajushi vainiigaa vaardu, teikushi, ka tur jau viss buushot likumiigi, nebuusot kur piesieties.

+7
0
Atbildēt

0

Scipcinskis 30.07.2010. 13.06

Jā, es arī esmu piespiests pie apmales. Sākumā RS buss piebrauca blakus un tad mērķtiecīgi samazināja attālumu līdz apmalei.

+4
0
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu