LTV sāks jaunu diskusiju ciklu "Kam taisnība?" • IR.lv

LTV sāks jaunu diskusiju ciklu "Kam taisnība?"

15
Lita Krone, LETA

Pēc apraksta interaktīvā raidījuma formāts atgādina LNT ''Tautas balsi''

Latvijas Televīzijas (LTV) 1.kanālā no ceturtdienas darbdienās pulksten 19, izņemot piektdienu, būs skatāma jauna sociāli interaktīva pārraide "Kam taisnība?", vēstī aģentūra LETA. LTV pašreklāmas redaktores Ieviņas Ancena sniegtais apraksts pēc formāta atgādina telekompānijas LNT raidījumu ''Tautas balss''.

Kā stāstījusi Ancena, jaunā diskusiju cikla centrā būs ''aktuālas, šķietami vienkāršas, bet arī amizantas un intriģējošas tēmas, par kurām kaut reizi savā ikdienā esam aizdomājušies mēs visi''. Raidījumā plānots spriest par pašlaik populāro virtuālo spēli "Ferma", meklēt atbildes uz jautājumiem, kā Rīgā jūtas velosipēdists, pie kā labāk ārstēties – pie dziedniekiem vai tomēr ārstiem, vai seksuālās orientācijas demonstrēšana ir aizliedzama vai veicināma, vai sieviete Latvijā ir aizsargājama un trausla vai tomēr līdzvērtīga vīrietim… Diskusijās izskanēšot gan personīgā pieredze, draugu un paziņu stāstītais, gan profesionāļu paustais.

Skatītāji savu viedokli varēšot paust ar interaktīvā balsojuma starpniecību – katra raidījuma sākumā izskanēs konkrēts jautājums. Raidījumā piedalīšoties dažādu profesiju pārstāvji. Diskusijas vadīs Diāna Iksīte, kura iepriekš strādājusi Eiropas Rekonstrukcijas un attīstības bankā (ERAB) par padomnieka asistenti, un raidījumu cikla "Ziemeļu puse" vadītājs, "Radio 101" dīdžejs Gustavs Terzens.

Pēc formāta līdzīgs raidījums ''Tautas balss'' ar daudzveidīgām ikdienas un auditorijas ierosinātām tēmām, kā arī interaktīvo aktuālo jautājumu, uz kuru pārraides gaitā atbild skatītāji, pusotru gadu tiek raidīts LNT ēterā darbdienās pulksten 19.20.

Ancena nesniedz ziņas par jaunā cikla izmaksām. Jāpiebilst, ka LTV finanšu trūkuma dēļ šogad nav ieplānojusi ierastās priekšvēlēšanu diskusijas ''Milžu cīņas''. LTV ģenerāldirektors Edgars Kots pēc rezonanses sabiedrībā gan solījies sagatavot priekšlikumus, kā sabiedriskā televīzija garantēs vispusīgas informācijas sniegšanu par 10.Saeimas deputātu kandidātiem un sarakstu programmām.

Komentāri (15)

andrisskrastins 20.07.2010. 20.55

Nu pārāk jau uzkrītoši parādās atkal raidījums, kura mērķis ir gruzīt un neko nerisināt :) Kots atpelna sevī ieguldīto naudu ka prieks.

+16
0
Atbildēt

0

mary75 20.07.2010. 22.52

Nu bet mēs toč dreifējam Krievijas virzienā, un strauji.
Tur arī pa TV pilns ar tādiem tukšiem raidījumiem, absolūti bezjēdzīgām diskusiju imitācijām par nenozīmīgām tēmām, ar nolūku tautu debilizēt.
Vēl mums vajadzētu Malahovu uzaicināt.
Un tas ir tas “sabiedriskais pasūtījums”, kuram nauda atradās?

+13
0
Atbildēt

1

    ltvpanorama > mary75 21.07.2010. 13.43

    ja tā būtu tāda neapzināta virzīšanās sava stulbuma pēc, tas būtu mazākais ļaunums.. baidos, dzeri, ka te mums arī režisors nāk no kremliniem..dikti jau nu līdzīgas tehnoloģijas šajā sezonā.. epopeja ar dienu,čurbanoviča Biškekas pirksta kratīšana (nejaukt protams ar Bendika orgānu), pirms vēlēšanām galīgi izvarotā sabiedriskā TV ..bet sākās viss ar to, ka vietējais šrēders kalvīc sevi par garantu sāka saukt..ne jau velti Valoģa Baikalfinasgruppenfīrers šim rociņu spieda,,,

    +1
    0
    Atbildēt

    0

IneseT 20.07.2010. 21.54

no kuras istabas kakta šitāds ‘ģeniāls’ koncepts izrakts? kārtējais pētījums, ka tauta ‘pa ielam pavelkas uz vienkāršām lietām’? tāpēc špikojam TV3 BezTabu un LNT TautasBalss un taisām prastu muldēšanu tiešajā ēterā?

+9
0
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu