Ko vērts redzēt Positivus? • IR.lv

Ko vērts redzēt Positivus?

4
Scissor Sisters
Ieva Alberte

Toms Grēviņš, Radio 101 dīdžejs:

Prognozēšu, ka jaukākie momenti šāgada Positivus festivālā būs tie koncerti, kas nav ierakstīti programmā un paredzēti kā «speciālie pārsteigumi». Neko daudz par to nedrīkstu stāstīt, bet festivāla apmeklētājiem ieteiktu regulāri ar mobilo tālruni ieskatīties tviterī, jo visa informācija par šādiem notikumiem būs pieejama tur.

Ārpus jebkuras konkurences šogad izvirzās Mančestras leģendas Happy Mondays. Lai arī grupas dalībnieki mūža laikā nogaršojuši visu, ko vien var norīt, un nav slēpuši pilnīgu intelektuālu tukšumu intervijās, Mondays ir saglabājušies kā sava laika tīrradņi un spēj acumirklī klausītāju arī vizuāli aizraut atpakaļ uz laikiem, kad Hacienda klubā tika likti pamati visai mūsdienu Eiropas klubu kultūrai.

Dienu vēlāk, kad sajusta vēsture, iesaku paklausīties nākotni Londonas dubstep superdīdžeja Benji B priekšnesumā – viens no retajiem māksliniekiem visā festivālā, kas spēlēs kaut ko Latvijas publikai absolūti neierastu!

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu