Tralmaks atstāj "Dienas" padomes vadītāja amatu • IR.lv

Tralmaks atstāj "Dienas" padomes vadītāja amatu

19
Elmārs Rudzītis, F64

Atkāpšanās iemeslus neskaidro; jauno amatpersonu sola nosaukt tuvākajā laikā
Piektdien no akciju sabiedrības "Diena" padomes priekšsēdētāja amata atkāpies Aleksandrs Tralmaks, vēstī biznesa portāls "Nozare.lv", atsaucoties uz uzņēmuma sabiedrisko attiecību vadītājas Annas Muhkas sniegto informāciju. Ne Tralmaks, ne Muhka pagaidām sīkāk neskaidro atkāpšanās iemeslus.
''Dienas'' pārstāve vien informēja, ka tuvākajā laikā paredzēta padomes sēde, kurā taps zināms, kurš turpmāk vadīs uzņēmuma padomi. Pats Tralmaks Diena.lv norādījis, ka patlaban atrodas Londonā un sīkākus komentārus pagaidām nesniegs.
Jau vēstīts, ka Tralmaks kā AS "Diena" jauno īpašnieku pārstāvis sāka darboties pagājušā gada jūlijā, kad viņam piederošā kompānija "Nedela S.A." pārņēma visas zviedru akcionāra "Bonnier AB" piederošās AS "Diena" un laikraksta "Dienas Bizness" (DB) akcijas. Ilgi vilcinājies ar patieso īpašnieku nosaukšanu, galu galā Tralmaks paziņoja, ka tie ir britu Roulendu ģimene. Savulaik vēl pie agrākajiem īpašniekiem Tralmaks bija laikraksta "Diena" direktors, taču atstāja šo amatu.
Jau vēstīts, ka nesen no ''Dienas'' aizgāja pēc īpašnieku maiņas par izdevniecības ''Dienas mediji'' direktoru ieceltais Gastons Neimanis, kurš līdz tam bija DB direktors. No avīzes ''Diena'' galvenās redaktores amata atkāpās arī jauno īpašnieku pārstāvja apstiprinātā Dace Andersone, pirms tam DB galvenā redaktore.
Pēdējās izmaiņas AS "Diena" padomē notika 30.aprīlī, kad priekšsēdētāja amatā tika apstiprināts Tralmaks un padomes locekļu amatos – priekšsēdētāja vietnieks Viktors Troicins un Jānis Ogsts.
Pēc aģentūras LETA vēstītā, Firmas.lv informācija liecina, ka Troicins ir "Mercedes" automobiļu tirgotājas Benitas Sadauskas biznesa partneris vieglo automašīnu nomas uzņēmumā SIA "Stars līzings". Tajā Troicinam pieder 30% daļu, Sadauskai – 70%. Troicins ir arī valdes priekšsēdētājs "Stars līzings" piederošajā SIA "DS2", kas līdz 2008.gada martam saukts par SIA "Premium auto centrs". Savukārt Ogstam līdzīgās daļās ar Gati Eglīti pieder SIA "BSI", kur viņš ir valdes priekšsēdētājs.

.

Komentāri (19)

Driimeris 09.07.2010. 21.50

uzpirksteņu spēle- nu jau bumbiņa ir pārceļojusi uz piedurkni ;)

+9
0
Atbildēt

0

LAURIS 09.07.2010. 23.51

kas tad tur liels, ka Andris un Ainārs Roulendi nolēmuši nomainīt sava kantora menedžeri? biznesā viss plūst un mainās.

+7
0
Atbildēt

0

IneseT 09.07.2010. 22.05

vai tiešām gads bij dots lai pierādītu Tralmaka ģeniālo biznesa spēju? un Andersone ar Neimani aizskrēja jau pirms mēneša-diviem tādēļ?
jeb tuvojas vēlēšanas un beidzot tā avīze jāklapē ciet, lai īstie saimnieki tiktu ievēlēti atkal?

+7
0
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu