“Forbes” par ietekmīgāko slavenību atzīst Opru Vinfriju • IR.lv

“Forbes” par ietekmīgāko slavenību atzīst Opru Vinfriju

13
AFP/LETA

Pirmajā trijniekā arī  dziedātāja Bejonsa Noulza un  režisors Džeimss Kamerons

Amerikāņu televīzijas sarunu šovu vadītāja Opra Vinfrija ieņēmusi pirmo vietu žurnāla "Forbes" pirmdien publicētajā pasaules ietekmīgāko slavenību sarakstā.

56 gadus vecā televīzijas zvaigzne, kas pērn nopelnījusi 315 miljonus ASV dolāru (180 miljonus latu) un nākamajā gadā grasās izveidot savu televīzijas kanālu, atņēma ietekmīgākas slavenības titulu Andželinai Džolijai, nostumjot viņu uz 18.vietu.

Otrajā vietā ietekmīgāko slavenību topā nonākusi popmūzikas dziedātāja Bejonsa Noulza, kas pagājušajā gadā nopelnījusi 87 miljonus ASV dolāru. Ietekmīgāko slavenību topa trešajā vietā nokļuvis 3D grāvēja "Avatar" ("Avatars") režisors Džeimss Kamerons, kas pērn nopelnījis 210 miljonus ASV dolāru.

"Forbes" tops tiek veidots, analizējot slavenību ienākumus pēdējā gada laikā, kā arī zvaigznes pieminēšanas biežumu internetā, preses apskatos, televīzijas un radio raidījumos, kā arī to, cik žurnālu vāki ir atvēlēti konkrētajai slavenībai.

"Forbes" ietekmīgāko slavenību TOP 10:
1. Opra Vinfrija;
2. Bejonsa Noulza;
3. Džeimss Kamerons;
4. "Lady Gaga";
5. Taigers Vudss;
6. Britnija Spīrsa;
7. "U2";
8. Sandra Buloka;
9. Džonijs Deps;
10. Madonna.

.

Komentāri (13)

Le 29.06.2010. 14.52

Nevar noliegt, ka sabiedriskie tīkli (sociālie tīkli latviešu valodā tomēr nozīmē ko citu – atbalsta tīklus mazturīgajiem, slimajiem utt.) šobrīd ir ļoti iecienīti, tomēr to jau ir pietiekami daudz, lai varētu runāt par kādu brīvu vietu. Ja Google grib piedāvāt jaunu sabiedrisko tīklu, tad tam jābūt ar gana daudz jaunveidojumiem, lai spētu pārvilināt citu sabiedrisko tīklu lietotājus.
Daudzi ir reģistrējušies vairākos sabiedriskajos tīklos, bet reāli šie konti tiek lietoti reti vai pat nemaz. Tas norāda, ka cilvēkus attiecīgie sabiedriskie tīkli nespēj noturēt, neapmierina viņu vajadzības vai cerības.

+4
0
Atbildēt

0

inga_vanaga 29.06.2010. 19.37

Noteikti nelietošu Googles tīklu, tāpat kā nelietoju Facekook un Twitter. Man nepatīk šādi tīkli – “monstri”, kas vēlas pārņemt kontroli pār visu tavu dzīvi. Facebook savu popularitāti ir ieguvis ar legāli-agresīvu spamošanu. Lietotājiem tiek prasīts ievadīt savas pastkastes paroli, kā rezultātā daudzi pat nenojauš, ka nosūta spamu uz visām adresēm, ko Facebook atrod pastkastē. Man jau metas nelabi no Facekook spama. Twitter ir visbezjēdzīgākais tīkls, kura lietderība ir nulle. Nepatīkams pārsteigums bija Googles Buzz, kas pēkšņi vienā jaukā dienā bez prasīšanas parādījās Gmail pastkastē. Tāpat arī Yahoo pastkastē pēkšņi izrādījās, ka visi, kam kādreiz esmu sūtījis vēstules, redz, kad esmu onlainā un var man sūtīt iekšējos paziņojumus, čatot. Es tomēr dodu priekšroku pats izvēlēties, kad vēlos lasīt e-pastu, kad čatot, kad atrasties kādā sociālajā tīklā.

+3
-1
Atbildēt

0

Martins Sprancis 29.06.2010. 13.54

Kaut kādu iemeslu dēļ, Kevin Rose savu tvītu ir izdzēsis http://twitter.com/kevinrose/status/17132231117

+2
0
Atbildēt

2

    rolands.bondars > Martins Sprancis 29.06.2010. 14.08

    Palūdza un izdzēsa :)
    Katrā iziņā būs interesanti, ja Google Me realizēsies kā labs un lietojams serviss. Ja nē, tad nākošais neveiksmīgais mēģinājums pārspēt jau esošu produktu kā, piemēram, Google Buzz.
    ps – Cik Googlei jau ir sociālie tīkli?

    0
    0
    Atbildēt

    0

    Vismaz viens no tiem ir Orkut

    0
    0
    Atbildēt

    0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu