Opermūzika Ungurmuižā • IR.lv

Opermūzika Ungurmuižā

15
Ieva Čīka, LETA

Šodien plkst.18 Pārgaujas novada Ungurmuižā notiks Mazie opermūzikas svētki, kas jau kļuvuši par tradīciju Raiskuma pagastā, ziņo LETA.

Pasākumā pirmo reizi piedalīsies Vidzemes kamerorķestris diriģenta Andra Veismaņa vadībā, kā arī viena no Latvijas redzamākajām jaunajām pianistēm Agnese Egliņa.

Kā ierasts, Mazajos opermūzikas svētkos dziedās arī Latvijas Nacionālās operas (LNO) solisti – Evija Martinsone (soprāns), Laura Grecka (mecosoprāns), Krišjānis Norvelis (bass), Viesturs Jansons (tenors).

Uzstāsies arī jaunie talanti – Laima Lediņa (soprāns), Rihards Millers (baritons), Kalvis Kalniņš (baritons).

Programmā skanēs Mocarta, Hendeļa, Pučini, Verdi un Vāgnera darbi.

.

Komentāri (15)

kreëstliv 27.06.2010. 00.12

V.Dombrovski cita starpā cienu tieši tādēļ, ka neizvēlējās tādus Rungaiņus un Co. (īpaši jau Ārlietu ministram būtu sev par padomniekiem jāizvēlas ražojošie uzņēmēji, kuriem ārvalstu diplomātiskais atbalsts nepieciešams jaunu tirgu atrašanai/iekarošanai, bet ne jau finanšu/nekustamo spekulanti, jo šajā gadījumā nav nepieciešamas kaut kādas “interesantas” idejas, bet gan tie paši paņēmieni, ko, piemēram, Ārlietu ministrija Meierovica vadībā izmantoja 20.gados, lai veicinātu pieeju ārvalstu tirgiem LV uzņēmējiem (principā tas pats, ko dara visas attīstītās valstis, kaut vai tā pati Šveice, Austrija utt. – ja salīdzinājumam ņem lieluma ziņā tuvākas valstis)) kā savus padomniekus, jo tad pavisam noteikti nekas labs no tās LV ekonomikas sanācis nebūtu.

+4
-1
Atbildēt

1

    payddaz > kreëstliv 28.06.2010. 12.59

    “Ražojošiem” uzņēmējiem diemžēl ir katram savas, ļoti konkrētas intereses, kuras tad viņi arī aizstāvēs (kas, protams, ir tikai dabiski). Visās attīstītās pasaules valstīs par padomniekiem aicina tieši konsultantus, ekonomistus un ekspertus, kuru tiešā nodarbošanās ir saskatīt un analizēt kopējo valsts situāciju un scenārijus, nevis virzīt kādas šauras uzņēmējdarbības jomas vajadzības.

    0
    0
    Atbildēt

    0

Anonīms 16.02.2017. 12.03

Viennozīmīgi, šis ir labākais kredītu veids, kurš ļauj ietaupīt uz komisijas maksas. Pirmais bezmaksas kredīts ir praktiski visās ātro kredītu kompānijās, tomēr aizrauties ar to, protams, nevajadzētu. Diemžēl nav retums gadījumu, kad cilvēks paņem vairākus bezmaksas aizdevumus un nespēj tos laicīgi atdot, tad sākās pagarināšanas un sistemātiskas soda naudu maksāšanas. Vairāk par kredītiem bez maksas var atrast šeit – https://bezprocentukrediti.lv/

0
0
Atbildēt

0

Matīss 23.01.2016. 08.28

Bezmaksas var būt tikai siers slazdā. Iespējams bezprocentu kredīts – http://www.atrie.lv/krediti/bezprocentu (tad, ja atdod laikā, parasti uz 30 dienām)!

0
0
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu