Strausu dienās ne tikai strausi • IR.lv

Strausu dienās ne tikai strausi

25
EPA/LETA

No 3.jūlija līdz 4.jūlijam no plkst. 10.00 līdz 18.00 Siguldas novada Mores pagasta "Salmiņos" jau septīto gadu notiks "Strausu dienas", kuru laikā būs iespēja iepazīties un iegādāties strauskopības nozares produktus, ziņo aģentūra LETA.

"Strausu dienu" organizatori stāsta, ka pasākuma laikā būs iespējams iegādāties un apskatīt dažādus dzīvniekus un putnus, piemēram, vistas, baložus, kanārijputniņus, papagaiļus, pīles, jūrascūciņas, fretkas u.c. Tāpat apskatei un iegādei būs pieejamas dekoratīvās dīķa zivis – krāsainas karpas, karūsas, līņi, orfas.

Apskatāmi un nopērkami būs arī dažādi šķirnes truši.

Bez dzīvnieku apskates, organizatori piedāvās arī dažādas izklaides, piemēram, izjādes ar zirgiem un ponijiem, izbraucieni ar "Segway", peintbola siena u.c.

Tāpat darbosies bioloģisko produktu kafejnīca, kas pārdos Bavārijas cepamdesiņas, strausa gaļas burgers, uz malkas grila ceptu steiku, strausa olas omleti un citus ēdienus.

.

Komentāri (25)

raimonds_bossltd 25.06.2010. 20.34

Krievijas evolūcija no leduscirtņa līdz polonijam. Putina evolūcija no heksagēna līdz KatiņaiII. Cik niecīgam un nožēlojamam jābūt organismam, lai ticētu tā alkatīgā, atriebīgā, paranoidālā un asinskārā kremļa ateju garanta pasaciņām.

+7
-2
Atbildēt

1

    snjuu > raimonds_bossltd 25.06.2010. 23.41

    Krievija vienmēr ir bijusi daudz plašāka par Aleksandru II, Ļeņinu I, Staļinu I, dažādiem biedriem, Puķinu I, un Puķinu II aka Medvedevu…

    +1
    0
    Atbildēt

    0

snjuu 25.06.2010. 19.37

Vienādi un otrādi… ECT jurisdikcijā gan ir arī Krievija (šie visu laiku zaudē lietas), visādi savādāk – pagrūti… Tas, ka pasākums varētu būt juridiskās selekcijas produkts īpašas šaubas neraisa.
PS. Arī LV ir selektīvas pieejas apoloģēti. Bija stāsts, ka Ždanoka saaicināja kaut kādus krievu jauniešus kaut kur patusēt/paprotestēt, tad nu IzM uzreiz metās pārbaudīt šos un skolas (kavējumi & stuff), kaut par to visādi savādāk īpaši neinteresējas. Sekas, varbūt citas, bet totalitāru valstu (un to ideoloģisko mantinieču) iespējas čakarēt cilvjus par dažnedažādu likumu pārkāpumiem ir tikpat neizsmeļamas kā šo valstu likumdevēju radošā doma.

+4
-1
Atbildēt

5

    sandakivleniece > snjuu 25.06.2010. 23.04

    Nu visa politika tak ir viena vienīga atriebība starp ”labajiem” un ”sliktajiem” oligarhiem. Nu ja tev dzeri gribas ticēt, ka Krievijas bagātākais cilvēks ir ”labais” naftas biznesa oligarhs, kuram atšķirībā no mūsu pašmāju oligarhiņiem, nav pie ķetnām pielipusi neviena zagta kapeika, tad lai tā būtu. Drīzāk gan viņš mēģina pilīdzināties kādam no modernajiem robingudiem(īstajiem večiem), kurš ar to, tā vai citādi iegūto naudu(tiešām neesmu lasījis lietas materiālus), kaut ko nezin ko krievijas politikā gribēja izdarīt, bet sanāca tā kā sanāca un cara tētiņš viņu izsūtija trimdā. Tā taču ir Krievija.
    Lavents jau arī nekur neaizbrauca, kaut bija maz ilūziju, ka netiesās. Kāpēc?

    +1
    -3
    Atbildēt

    0

    sandakivleniece > snjuu 26.06.2010. 00.04

    Nu tā ķeršanas secība jau vienkārša:). Tie kas pie varas tikuši, tie ķer tos otrus un pēc tam atkal mainās lomām. Skat nāks kāds tur zzs pie varas un tad sāks trenkāt jaunlaicēnus, vai arī vēl kādā citā kombinācijā rotaļas sarīkos. Tā vai citādi, bet kāds kādu vienmēr trenkās un par garlaicību šajā lauciņā mums sūdzēties nenāksies. Iedomājies vien cirku kas sāktos, ja Hodarkovskis tagad pēkšņi tiktu Kremlī kādu termiņu pasēdēt:))))

    +1
    -2
    Atbildēt

    0

    snjuu > snjuu 25.06.2010. 23.37

    :) Gan jau ar baltiem cimdiem impēriju neuzbūvēja. Stāsts ir tikai par to, ka dažus ķer un dažus neķer… Šeit ir bijis arī tā. Nez, vai to vispār var kādi definēt (tas ir bišķi apšaubāmi, kaut tāpēc, ka “nekur visus nevar izkert”, “ar kādu ir jāsāk”, etc.), precīzi definēta norma pret selektīvu tiesu praksi gan derētu, bet, piem., ja tā derētu Hodorkovskim, tad LV tā varētu derēt arī Lemburgeram… kvadrāts, aka “cik garš, tik plats”…

    +3
    -2
    Atbildēt

    0

    sandakivleniece > snjuu 25.06.2010. 20.34

    Nu par to viņu radošo temīdu jau protams ka nav jāšaubās. Šajā gadījumā, ar Hodarkovski, gan liekas, ka nekādas ETC tur neko neizdarīs. Kriminālais saturs tak tur ir kā reāls, tā gana atraktīvi piefabricēts un pagriezt to tikai par politisku lietu diezi vai ir iespējami.

    +2
    -1
    Atbildēt

    0

    mary75 > snjuu 25.06.2010. 21.08

    Kāds tur krimināls saturs?
    Tad būtu jāsēž katram, kas nodarbojas ar biznesu.
    Un otra tiesa vispār murgs, Kafka nobāl, viņiem inkriminē, ka viņi nozaguši visu naftu, pat divi ministri no valdības, Kudrins un Hristenko, tiesā liecināja, ka tas nav iespējams.
    Tā ir Putina atriebība un bailes no Hodarkovska, jo Hodarkovskis ir īsts vecis.

    +8
    -2
    Atbildēt

    0

Eliks 25.06.2010. 21.58

Būtu interesanti uzzināt Putina partijas sadarbības partneru – Saskaņas centra – viedokli par visām šīm štellēm.

+4
-1
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu