Izķer brīvbiļetes uz “Karmenas” tiešraidi • IR.lv

Izķer brīvbiļetes uz “Karmenas” tiešraidi

25
Lita Krone, LETA

Pirmie rindā pēc brīvbiļetēm iestājušies jau sešos no rīta

Ļoti īsā laikā piektdien izņemas brīvbiļetes uz  kinoteātrī "Rīga" skatāmo Žorža Bizē operas "Karmena" tiešraidi no Spānijas ar izcilo mecosoprānu Elīnu Garanču.

Cilvēku interese bijusi tik liela, ka pirmie rindā pēc bezmaksas biļetēm iestājušies jau sešos no rīta. Biļešu izsniegšana sākās plkst.10, un neilgu laiku pēc biļešu izsniegšanas sākuma visas 402 sēdvietu biļetes jau bija beigušās.

Bizē operas "Karmena" tiešraidi no Karalienes Sofijas Mākslu pils Valensijā ar izcilo mecosoprānu Garanču titullomā un Marinu Rebeku Mikaēlas lomā piektdienas vakarā būs skatāma ne tikai kinoteātrī "Rīga", bet arī Ventspilī, Ventspils teātra namā "Jūras vārti", un Salaspilī, Salaspils bērnu sporta skolas stadionā. Operas translācija no Spānijas vienlaicīgi būs skatāma arī vairākas citās Eiropas pilsētās.

.

Komentāri (25)

LolitaOzolina 18.06.2010. 17.09

Ap vienpadsmitiem bija doma aiziet izņemt pāris biļetes, labi, ka negāju, jo vairs jau ņemt, acīmredzot, nebija ko! :) Pozitīvi, protams, ka cilvēkus interesē kultūra. Nākamreiz organizatori varētu aizdomāties par lielo pieprasījumu un tiešraidi demonstrēt, piemēram, Mežaparkā vai Vērmanes dārzā, kur vairāk vietas.

+4
-1
Atbildēt

0

::Vai cis :: 18.06.2010. 15.32

Prieks dzirdēt, ka Latvijā vēl palikuši cilvēki, kas interesējas par īstu mākslu, nevis tikai par popšiem.

+2
-1
Atbildēt

1

    Arcijs > ::Vai cis :: 20.06.2010. 01.51

    Biļetes vienmēr izķer arī uz Metropolitena operas tiešraidēm Parex Plazā, lai gan tur tās ir par 15 Ls. Kinokluba biedriem par 13. Populārākās operas (arī Karmenu ar Garanču)rāda vēl atkārtojumos. :)

    0
    0
    Atbildēt

    0

haralds 01.06.2015. 15.45

da nū tos liberas†us в задницу!

0
0
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu