Brigmanis: Vienotība izjuks pa vīlēm • IR.lv

Brigmanis: Vienotība izjuks pa vīlēm

70
Rūta Kalmuka, F64

Ja startēs Lembergs, ZZS iegūs vairāk nekā 30 vietas parlamentā, pārliecināts Brigmanis

Zaļo un Zemnieku savienības (ZZS) Saeimas frakcijas līderis Augusts Brigmanis uzskata, ka apvienība “Vienotība” izjuks “pa vīlēm”, šādu pārliecību viņ&sc aron; pauž otrdien intervijā laikrakstam “Neatkarīgā”. “Tagad projekts ir uztaisīts, viņi tur iekšā ir, bet nekas labs nav tur nav gaidāms,” sacīja Brigmanis.

Brig manis ir pārliecināts, ka “Vienotība” pajuks pēc vēlēšanām, jo daudzi, kas šai apvienībai pievienojušies, netiks pie amatiem. “Vienalga, cik viņi tur iegūs, devdes mit vai vairāk balsu, cik nu viņi tur rēķina, bet nekur nav teikts, ka viņi taisīs valdību,” par “Vienotības” izredzēm vēlēšanās izsakās Brigmanis.

Brigmanis izsakās, ka “Vienotībai” trūkst idejas, atgādinot, ka “pat krāsu viņi nevar izvēlēties, paņem mūsu zaļo krāsu”. ZZS frakcijas priekšsēdētājs arī kritiski izsakās par Sarmītes Ēlertes dibināto  Meierovica biedrību, uzsverot, ka Meierovics ir bijis Zemnieku savienības biedrs.

Vaicāts, cik vietu jaunajā parlamentā cer iegūt ZZS, Brigmanis norāda: “Būsim piezemēti, u n pagājušajās vēlēšanās mēs ieguvām 18 vietu. Mēs gribētu šo sasniegumu uzlabot. Tas būtu 20 un vairāk vietu”. Brigmanis arī pauž – ja ZZS sarakstā startētu Ventspils mē rs Aivars Lembergs (“Latvijai un Ventspilij”), tad ZZS iegūtu vairāk nekā 30 vietas.

Komentāri (70)

ltvpanorama 15.06.2010. 12.15

vēl viens orākuls uzradies..vecajam komūnistam par Meierovicu un to laiku Zemnieku savienību gan būtu labāk paklusēt..tai nau nekāda sakara ar šo Hūtes raustīto marionešu pulciņu

+32
0
Atbildēt

1

    lidija_stripkane > ltvpanorama 15.06.2010. 13.03

    Kāds sakars Meierovicam ar Sarmītes liberāļu pulciņu? Meierovics bija konservatīvās ZS biedrs, tāpat Ulmanis, kuram nu Sarmīte taisās piesmērēties, dodamās priekšvēlēšanu līgo tūrē uz Pikšām. :)

    +1
    -13
    Atbildēt

    0

buchamona 15.06.2010. 12.58

Viegli stādīties priekšā, par ko pārvētīsies Latvija, ja Saeimas vairākumu sastādīs – kodols A+Šx2, SC un ZZS piesmērēsies tiem klāt. Protams, ka pats galvenais Vienotības uzdevums ir darīt visu, lai novērstu šo draudošo “samta okupāciju”. Un tūlīt aiz valsts drošības nodrošināšanas – otrs uzdevums Vienotībai ir radīt situāciju, lai Dombrovskis varētu mierīg turpināt darbu vēl četrus gadus jau ar pilnvērtīgas Saeimas valdošās koalīcijas atbalstu.
Par atsevišķiem “amatiem” šeit nav runas, bet Brigmanim to nesaprast.

+25
-1
Atbildēt

4

    lidija_stripkane > buchamona 15.06.2010. 10.29

    Parausti tādu, kam pašam uzņēmums, pašam autoritāte un kapitāls!
    To nav tik viegli izdarīt.

    Turklāt arī metodes- PLL cenšas tautu vienot, pacelt, motivēt, iedvesmot.
    Tas dara valsti stipru.

    Vienotība šķeļ, kūda, sēj savstarpēju naidu un intrigas- tas valsti dara vāju un manipulējamu.

    Ir atšķirība!

    0
    -14
    Atbildēt

    0

    lidija_stripkane > buchamona 15.06.2010. 13.09

    Nu, par ko tad pārvērtīsies Latvija?
    Vienīgos neliekuļotos Latvijas patriotus redzu tieši PLL+ ZZS, ja vēl klāt arī TB/VL,
    taču ne jau Vienotībā, kurus aiz diedziņiem rausta “ārzemju autoritātes” un tikai savās interesēs.

    +3
    -14
    Atbildēt

    0

    Jânis Bankoviès > buchamona 15.06.2010. 10.54

    Nu vispār ar vadonisma apoliģētiem grūti strīdēties VADONIS=DIEVA VIETNIEKS, Kā Jums ar to Dimiteru viss OK?

    Ko tad tie prihvatizējošie,caurkritušie, pusbankrotējušie un totāli no siles atkarīgie uzņēmēji ( vienu no īstajiem , kam pašam savi rulējoši biznesi, PELNS jun. izsvieda ārā par sev netīkamu runu) vieno un ko grib:” iesim nolūgsimies pie šizmātiķu despota un viņš tieši mums, ko nebūt atmetīs no sava plašā galda? Un neatdosim SWE,ES,SVF ko tiem mums aizdevuši , jo viņi lūk neļauj mums kā pierasts rullēt pa budžetu, apspiež?”

    Un Gēbelsa “lielo melu” metodes(pieņemu Stendžas ierosinājums) izmantot šajā saitē lieki, ne tā publika, ej uz LA,NRA tur būsi vairākumā, uz Dienu, delfi, apollo, tvnet tur vismaz atradīsi nepieciešamo “vadoņu” -“lielo tautu tēvu” gaidītājus.

    +9
    -1
    Atbildēt

    0

    daina_tabuna > buchamona 15.06.2010. 13.16

    Arī otru bloku rausta ārzemju autoritātes. Tikai vieniem tās ir rietumos, bet otriem- austrumos. Ja man jāizvēlas (ko es labprāt nedarītu), tad es labāk tomēr dzīvoju ES/ASV/NATO jūgā, nekā atpakaļ pie čekistiem. Tā teikt- labāk tomēr mirstu ātri un viegli no asa spoža naža, nevis gadiem tieku zāģēts ar sarūsējušu fuksīti.

    +19
    -2
    Atbildēt

    0

putekliic 15.06.2010. 12.41

Tagad nav svarīgi – izjuks vai neizjuks (viticamāk jau Brigmanism ir taisnība), Vienotības misija tagad ir nepielaist pie varas AŠ2 ar SC.

+18
-1
Atbildēt

9

    lidija_stripkane > putekliic 15.06.2010. 12.47

    Nožēlojama misija!
    Ne celt, ne veidot, ne apliecināt, bet

    nelaist, nepieļaut, traucēt, kontrolēt, šķelt un kūdīt!

    0
    -7
    Atbildēt

    0

    lidija_stripkane > putekliic 15.06.2010. 13.15

    Salīdzini Vienotības metodes ar Staļina metodēm?

    Es tomēr TIK slikti par Vienotību nedomāju… :)

    Izrādās, ka Vienotības fanu pulciņš nebūt nav apmauti ideālisti, bet rūdīti nelieši- aprēķinātāji… skarbi….

    +1
    -4
    Atbildēt

    0

    daina_tabuna > putekliic 15.06.2010. 13.04

    Kaut kādu nepareizu vēsturi paņēmi :-)
    Staļins zem tanku riteņiem pameta miljonus. Mērķis sasniegts. Līdzekļi- ūbertraģiski. Taču lielākā daļa cilvēces uzskata, ka tas bija tā vērts.

    Uzvarētājus netiesā.

    +3
    -3
    Atbildēt

    0

    Jânis Bankoviès > putekliic 15.06.2010. 10.43

    Sajūt, sajūt mana nāss kaut kur smaržo ananāss… Vai tik ne PLL saites redaktors “nepožaloval’s” mūs ar radošo garu? Retorika nu dikti līdzīga, sieviete vara-perversija, vadonības, vīrišķai spēks un Platoniskā mīlestība, ārieši utt.(saprotu man arī attiecīgajā dzīves posmā Ādolfs, Musolīni, stiprā roka, militārisms bija tas ko vajag) provokācijas kā princips)-kā antīko zelta laika esence, utt.. Dikti paralēli laižam kungs, neticami sakrīt nianses!

    Tā ka kungs mācieties Vēstures pieredzi visos mērogos un horizontos, no lokālā mēroga un nesenās vēstures līdz globālam mērogam un antīkās vēstures un nevis ar blēņām par seksualitāti, vadonismu, pseidopatriotismu, Gēbelsa, komunistu varas metodēm pār pūli, Jūs taču zinat kā beidza Gēbelss,Adolfs&draugi? Nemaz tik ilgi nekūrēja GER ~ 10 gadus, komunistiem mazliet spožāk gāja, be tikai tāpēc ka visu to “herņu” uzbūvēja uz Kremlinu ģeržimordu-impēristu karkasa ( tautai nekas nemainījās, kā bija nabagi tādi arī palika).

    +1
    -1
    Atbildēt

    0

    Rinalds Krûklis > putekliic 15.06.2010. 10.33

    to: D Jirgen
    Dolārs kaut ko pasaka un tev jau jau kaut kādi “izrādās” secinājumi? Par tēmu “mērķis attaisno līdzekļus” palasi vai uzgūglē Machiavelli “The Prince”.

    0
    0
    Atbildēt

    0

    buribuks > putekliic 17.06.2010. 10.47

    tiesaa un kaa veel tiesaa. Un pecnaceiiem septinas paaudzees ….

    0
    0
    Atbildēt

    0

    daina_tabuna > putekliic 15.06.2010. 12.53

    Dažreiz labākas nākotnes vārdā arī pozitīvie varoņi “rīkojas nesmuki”.

    +1
    0
    Atbildēt

    0

    lidija_stripkane > putekliic 15.06.2010. 12.59

    dolārs-
    Vēsture māca, ka mērķis nekad neattaisno līdzekļus.
    Tikai morāli degradē netīro līdzekļu lietotāju.

    +3
    -1
    Atbildēt

    0

    daina_tabuna > putekliic 15.06.2010. 10.28

    Tas “Vienotības fanu pulciņš” bija par mani? Ui, nē! Es galīgi neesmu viņu fanu pulciņā. Tik sūdīgs menedžments Latvijai sen nav bijis. Vienkārši šobrīd nemanu alternatīvu. Kopš G. Krasts ir prom no TB/LNNK- pat šķietami nacionālajā blokā nekā jēdzīga nav.

    Tepat ir.lv jau ne reizi vien ir uzpeldējusi doma, ka nevajag partiju sarakstus vispār. Vajag personu sarakstus, kuros vienkārši atzīmē, kurus gribi un kurus- nē. Un tad attiecīgi Saeimā tiek tie, kuriem vairāk plusiņu. Ņemot vērā Latvijas mērogus- tas ir realizējami. Tad no visiem tiem N tūkstošiem gribētāju gan man izdotos salasīt kādus 20- 30 cilvēkus, kuriem varētu uzticēt stūrēšanu. Ā, mums vēl arī derēja Saeimu uz pusi noīsināt. Pilnīgi pietiktu ar 50 deputātiem.

    +5
    -2
    Atbildēt

    0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu