Lietussargu grupa uzņemta PS • IR.lv

Lietussargu grupa uzņemta PS

56
Raitis Plauks, F64

Pēc individuālas iepazīšanās partijas valde par katru no 11 dalībniekiem nobalsojusi vienprātīgi

Partijas "Pilsoniskā savienība" (PS) valde ceturtdien nobalsojusi par tā dēvētās "Lietussargu grupas" uzņemšanu savienībā. Par katru kandidātu balsots atsevišķi, un visi 11 grupas pārstāvji saņēma vienprātīgu valdes locekļu atbalstu, vēstī aģentūra LETA.

Par PS biedri kļuvusi bijusī laikraksta ''Diena'' galvenā redaktore Sarmīte Ēlerte, bijusī "Delnas" vadītāja Lolita Čigāne, Latvijas pārstāve Eiropas Savienības tiesā Kristīne Drēviņa, Izglītības un zinātnes ministrijas Jaunatnes politikas nodaļas vadītājs Andris Grafs, Latvijas Institūta direktors Ojārs Kalniņš, politoloģe Rasma Kārkliņa, Pasaules Dabas fonda Latvijā direktors Uģis Rotbergs, bijušais Nacionālo bruņoto spēku pulkvedis Raimonds Rublovskis, "Jelgavas tipogrāfijas" valdes priekšsēdētājs Juris Sīlis, premjera ārštata padomnieks ekonomikas jautājumos Andris Vilks un Dagdas novada domes deputāts Juris Viļums.

Kā informē PS preses sekretāre Dace Balode, "Lietussargu grupas" uzņemšana notikusi svinīgā atmosfērā. Katrs grupas dalībnieks iepazīstinājis PS valdi ar jomu, kurā darbojas, un apliecinājis, ka viņam ir pilnībā pieņemama PS programma.

Kā ziņots, pēc tam, kad domubiedru grupa paziņoja par kandidēšanu 10.Saeimas vēlēšanās oktobrī no "Vienotība" saraksta, viņiem, izņemot Ēlerti, tika izvirzīts nosacījums iestāties kādā no apvienības partijām. Grupa nolēma to izdarīt visiem, pievienojoties PS.

Komentāri (56)

::Vai cis :: 04.06.2010. 06.02

Ja man vajadzētu stāties kādā partijā, es laikam tomēr izvērtētu ne tikai programmas, bet arī personības, kas nosaka toni, un Sandra Kalniete man būtu kā milzīgs stopsignāls… Es ticu sensenajai tautas gudrībai: tas, kurš ir nodevis vienu reizi, nodos arī nākamo reizi, un, runājot morāles kategorijās, nodevība ir viena no pretīgākajām rakstura īpašībām.

+7
-1
Atbildēt

5

    ::Vai cis :: > ::Vai cis :: 04.06.2010. 10.11

    Ino, es tomēr uzskatu, ka nodevība ir un paliek nodevība neatkarīgi no tās cēloņa: vēlmes ēst lasi, nevis reņģes, vai vēlmes spēlēt pirmo vijoli par katru cenu. Par Tītava izslēgšanu neizteikšos, jo man trūkst informācijas, bet viens gan man ir skaidrs – es balsošu par Vienotību, jo citas alternatīvas neredzu, taču izsvītrošu visus PS un JL kandidātus.

    +1
    -3
    Atbildēt

    0

    ::Vai cis :: > ::Vai cis :: 05.06.2010. 16.01

    Ralf, manā sarakstā paliks tikai SCP, vai Tu pieļauj citu iespēju?

    0
    0
    Atbildēt

    0

    dro > ::Vai cis :: 04.06.2010. 09.52

    Nesodi un, arī Tevi nesodīs:) JL šķelšanās, no distances skatoties, man tagad izskatās kā gāganu kari – dāmu ambīcijas. Biju sašutis par Titava islēgšanu, lai gan zināju par viņa pastāvīgiem tusiņiem ar kampējiem. Šodien redzams, ka tas bija pareizs lēmums. Vai ne tā?:)

    +2
    -1
    Atbildēt

    0

    v-auto > ::Vai cis :: 04.06.2010. 11.19

    ineseg. Kas tad paliks tavaa sarakstaa? :)

    +1
    0
    Atbildēt

    0

    dro > ::Vai cis :: 04.06.2010. 11.22

    Nu ir pienākusi tā reize, kad mūsu domas atšķiras kardināli.

    +2
    -1
    Atbildēt

    0

dace_ampermane 03.06.2010. 23.09

vai mēs nedzīvojam kādā pašu izdomātās konservu bundžas iekšpusē? man bija 3-4 sarunas ar cilvēkiem no tautas. Viens taisījas par miljonāriem balsot, otrs baigi nocemmējies uz Zviedriju, grūti bija saprast kāpēc, iespējams paņēmis bankā aizdevumu, teica ka uz vēlēšanām nemaz neiešot un ka vispār esot Latvija jāpametot. Klausoties uz tādiem mati ceļās stāvus, miesa pārklājās ar zosādu un miegs nenāk naktīs un sirdstrieka tuvojās. Kaut parādītos kāds viedais populists kurš mācētu runāt to ko viņi grib dzirdēt [lembergs ļoti labs, talantīgs tikai nepieder mūsu novirzei] un iejūsminātu viņus un virzītu, kur? tur kur vajag!

+5
0
Atbildēt

2

    lailabidzane > dace_ampermane 03.06.2010. 23.13

    .
    …ak tad ar cilvēkiem no tautas…
    Pats sēdi būrī, ZOO galvenajā ejā?

    +1
    -3
    Atbildēt

    0

    KristapsRocans > dace_ampermane 04.06.2010. 01.13

    Tā viņš ir, dzīvojam gan… Es, protams, esmu par šiem labajiem Vienotības cilvēkiem, taču ir viena problēma – visa viņu komunikācija ar vēlētājiem ir vērsta uz to sabiedrības daļu, kas šā vai tā balsos par viņiem. Pārāk ‘elitāri’, pārāk pieklājīgi. Bet vajadzīgs ir nedaudz kvalitatīva populisma, lai piesaistītu kaut daļu, kuri citādāk balsos par miljonāriem masīvas kampaņas rezultātā. Tas esošo Vienotības elektorātu neatgrūstu, jo citu variantu tāpat īsti nav.

    +5
    0
    Atbildēt

    0

janis_ozols 03.06.2010. 23.52

Vislabākie vēlējumi Ēlertei, Čigānei, PS un Vienotībai. Veiksmi!

+6
-1
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu