Bakijeva dēls atkal ieradies Latvijā • IR.lv

Bakijeva dēls atkal ieradies Latvijā

7
AFP/LETA

TV3: Latvija gaida, kad Kirgizstāna Latvijas policijai atsūtīs pagaidu apcietinājuma lūgumu

Starptautiskajā meklēšanā izsludinātais Kirgizstānas gāztā prezidenta Kurmanbeka Bakijeva dēls Maksims Bakijevs atkal ieradies Latvijā, svētdienas vakarā informēja TV3 raidījums „Nekā personīga”.

Kā atgādina raidījums, Bakijeva dēlam Latvijā joprojām ir kopīgas biznesa intereses ar baņķieri Valēriju Belokoņu, pēdējā mēneša laikā vairakkārt ieradies Latvijā un uzturējies kādā no Vecrīgas viesnīcām un arī pašlaik viņš atrodoties Latvijā.

„Nekā personīga” rīcībā ir informācija, kas liecina, ka, iespējams, gāztā prezidenta dēls uz brīvām kājām nebūs ilgi, jo Latvijas drošības iestādes gaida, kad Kirgizstāna Latvijas policijai atsūtīs pagaidu apcietinājuma lūgumu. Parasti tas tiekot darīts pa faksu, lai ietaupītu laiku. Tajā brīdī Latvijas dienestiem būs uzdevums Maksimu Bakijevu arestēt.

Komentāri (7)

Māris Bluķis 10.05.2010. 10.53

Latvijai ir ne tikai pienākums reaģēt uz interpola pieprasījumiem, bet visupirms pienākums ievērtēt šāda pierasījuma būtību.
Manuprāt, kārtējo reizi pārāk vienkāršoti un vienpusēji Latvijas mēdiji atspoguļo Kirgistānas situāciju, jau pasteigušies Bakijevus norakstīt un varu pārņēmušos jau par leģitīmu varu uzskatīt.

+1
0
Atbildēt

0

andris902 10.05.2010. 13.16

…un tas ir tikai sākums – Imigrācijas likuma grozījumi paver plašas iespējas visādiem nelietīšiem likumīgi uzturēties Latvijā un baudīt Šengenas valstu priekšrocības…

0
0
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu