Izsekojam izlases aizkulisēm • IR.lv

Izsekojam izlases aizkulisēm

8

Hokejs man patīk, taču vēl nekad nav gadījies tā, ka līdzjušanas aizrautībā būtu aizmirsis par darbu – bildēšanu.

Šis ir jau astotais hokeja čempionāts, kurā fotografēju, tāpēc pārsteigt mani ir grūti. Kaut gan šoreiz, kā jau olimpiskajā gadā, čempionāta rezultāts ir neprognozējams, jo spēcīgās valstis sūta vājākus sastāvus un tādām komandām kā mūsējā teorētiski ir labākas izredzes. Es lielākās cerības lieku uz mūsu jaunajiem spēlētājiem, kuri grib sevi pierādīt – varbūt pat vairāk nekā tie, kas aizvadījuši grūtu sezonu savos klubos un motivācija «kapāt» ar pilnu sparu izlasē nav tik liela.

Kas tomēr šoreiz izbrīna Vācijā? Grūti pierast, ka viss ir organizēts precīzi – ja kaut ko nedrīkst, nav pat vērts lūgties, nekādu izņēmumu nebūs. «Kārtībai jābūt» darbojas visur, ar to bija jārēķinās, arī bildējot mūsu komandu ārpus spēlēm. Un vēl – šis ir pirmais čempionāts, kurā vienu kilometru no halles nekas vairs neliecina, ka šeit notiek Lielais Hokejs. Ja nu vienīgi satiktie latviešu vai šveiciešu fani.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu