Aizliegts būt bālai! • IR.lv

Aizliegts būt bālai!

4
Aktrises Ieva Segliņa (no kreisās), Elīna Dzelme un Sarmīte Rubule. Foto — Andrejs Zavadskis
Anda Burve-Rozīte

Dailes teātrī 7.maijā būs režisora Dž.Dž.Džilindžera jaunākā iestudējuma Īstvikas raganas pirmizrāde. Režisors ar masu medijiem nerunā, bet viņa aktrisēm ir ko teikt 

Jāiet vingrot. Jābūt labā formā un ar labu veselību. Izdomājis, ka izrādē Īstvikas raganas (pēc Džona Apdaika romāna motīviem) trīs aktrisēm uz skatuves jābūt kailām, Džilindžers (44) laikus parūpējās, lai viņas izskatītos nevainojami. 

Izrādē trīs «raganām», mietpilsoniskas mazpilsētiņas šķirtenēm, piemīt burvju spējas, ko sievietes nekavējas likt lietā neiedomājamās un pikantās situācijās. Mēs taču zinām, ka aktrisēm Sarmītei Rubulei, Kristīnei Nevarauskai un Elīnai Dzelmei pievilcības netrūkst, un tomēr – pēc režisora norādījuma – uz sporta zāli! Vaiga sviedros! 

Uz mēģinājumu pie Džilindžera ierasties garlaikotu seju un šādā tādā paskatā – tas ir neiedomājami! Sadusmojies viņš jūsu virzienā var mest sīkus priekšmetus un nelabā balsī bļaut. «Viņam ir skaļa balss,» pārliecinājusies saka jaunā Dailes teātra aktrise un Džilindžera draudzene Elīna Dzelme. 

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu