Muciņš pārsteigts par izslēgšanu no TP • IR.lv

Muciņš pārsteigts par izslēgšanu no TP

23
Lita Krone, LETA
Indra Sprance

Partijas valdes lēmums veselības ministres Mūrnieces padomniekam bijis nepatīkams pārsteigums

Par padomu došanu iekšlietu un veselības ministra pienākumu pildītājai Lindai Mūrniecei (JL) no Tautas partijas (TP) izslēgtais Rinalds Muciņš bijis nepatīkami pārsteigts par TP lēmumu, Ir.lv atzina pats eksperts. Lai arī viņš lūdza TP tikai uz laiku apturēt viņa darbību partijā, kamēr viņš pilda Mūrnieces padomnieka pienākumus, TP valde viņu izslēgusi.

Muciņš bija TP biedrs kopš 2005.gada un bija arī partijā pārreģistrējies. “Ja viņi uzskata, ka es esmu kaut ko sliktu valstij nodarījis, tad tādas ir Tautas partijas tiesības,” sacīja Muciņš, uzsverot, ka nav varējis atteikties no iespējas palīdzēt valstij šādā situācijā. “Paši redzam, kā mums iet ar ministru meklēšanu,” sacīja Muciņš.

Muciņš neizslēdz iespēju, ka nākotnē varētu pievienoties kādam citam politiskajam spēkam. “Es nesaku, ka savā dzīvē to nekad nedarīšu, bet šobrīd un tuvākajā nākotnē noteikti nē,“ pauda Muciņš.

TP valdes loceklis Māris Kučinskis, skaidrojot TP lēmumu, Ir.lv sacīja, ka, pēc TP valdes domām, nav savienojama “ierēdniecība ar politisku padomu došanu”.

Kā liecina aģentūras LETA arhīva dati, Muciņš 2004.gadā pats vairākus mēnešus bija veselības ministrs Induļa Emša vadītajā valdībā. Viņa profesionālā karjera saistīta ar dažādiem amatiem veselības aprūpes sistēmā.

Komentāri (23)

mary75 30.04.2010. 13.02

TP tiktāl degradējusies, ka vairs nesaprot elementāro – ierēdnim jāstrādā valsts, nevis partijas labā.
Vispār, tas ir šausmīgi, ka tādi mums bija un ir pie varas – cilvēki, kas uzskata ka valsts ar visu tās struktūru ir domāta tikai un vienīgi, la kalpotu viņiem.
Greizo spoguļu karaļvalsts.

+37
0
Atbildēt

0

austrisv 30.04.2010. 12.58

Ar šo rīcību TP kārtējo reizi apliecina, ka viņiem valsts intereses ir pēdējā vietā, bet pirmajā vietā ir oligarha-Šķēles intereses!
Lai TP iet pa skuju taku ar visu savu Kampēju un “labo latviju” piedevām!

+25
0
Atbildēt

0

ievuliitis 30.04.2010. 13.03

TP darbojas pēc principa – pēc mums, kaut ūdensplūdi, un – jo ātrāk, jo labāk!
Te skaidri ir redzama TP augšgala destruktīva un kaitnieciska politika – jo sliktāk valstij, jo lielākas iespējas ir brēkt par nebūšanām un stāstīt dumjiem ļautiņiem: “Mēs! Tikai mēs spējam izvest šo valsti no purva. Balsojiet par mums!” To, ka šis stāvoklis ir tiešas sekas viņu darbībai iepriekšējās valdībās, viņi kautrīgi noklusē.

+20
0
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu