Vīru lietas pēdējoreiz • IR.lv

Vīru lietas pēdējoreiz

90
United Intimacy

Teātris United Intimacy Starptautisko dejas dienu atzīmēs 29.aprīlī, 30.aprīlī un 2.maijā rādot fiziskā teātra izrādi "Maennersache" (Vīru lietas, vācu val.). 

Ekspresīvo, spraigo un enerģijas pārpilno dejas un mūzikas sintēzi Latvijas skatītāji šosezon varēs baudīt pēdējo reizi, jo jau maijā "Vīru lietas" radošā grupa dosies viesizrāžu turnejā uz Slovēniju. 

Latviešu dejotāju un slovēņu horeogrāfa kopdarbs izpelnījies kritiķu un publikas atzinību gan Polijā, kur notika projekta pirmizrāde, gan arī Latvijā.

Slovēņu horeogrāfs B. Potočans, kurš vairākus gadus ir strādājis izcilā beļģu horeogrāfa Vima Vandekeibusa kompānijā Ultima Vez, Latvijā viesojies vairākkārt, taču izrāde "Vīru lietas" ir viņa pirmais fiziskā teātra projekts Rīgā.

Tas radīts kopā ar režisoru Andreju Jarovoju, trīs latviešu dejotājiem no Olgas Žitluhinas dejas kompānijas – Dmitriju Gaitjukeviču, Andri Kačanovski, Valēriju Oļehno, kā arī aktieri Aigaru Apini no Valmieras drāmas teātra. 

Izrādes muzikālo partitūru veidojuši vieni no talantīgākajiem jaunās paaudzes "alternatīvajiem" mūziķiem – brāļi Jānis un Dāvis Burmeisteri (grupa Tesa), piedaloties Raitim Ābelem (grupas Soundarcade, Das Sonntags Legion), viens bundzinieks un divi ģitāristi. Izrādes vizuālā tēla autore ir scenogrāfe Ieva Kauliņa.

Pēdējās izrādes šosezon notiks: 29.aprīlī plkst. 17:00, 30.aprīlī un 2.maijā plkst. 19.00

Vieta: Ģertrūdes iela 101 a (ieeja no pagalma)

 

Komentāri (90)

Anonymous 180mg MDMA 27.09.2022. 01.07

Anonymous 180mg MDMA

[…]The information talked about in the report are a few of the most beneficial offered […]

0
0
Atbildēt

0

platinum skywalker og 02.07.2022. 21.53

platinum skywalker og

[…]we came across a cool web site that you might delight in. Take a look if you want[…]

0
0
Atbildēt

0

Hp Laptops 24.06.2022. 02.12

Hp Laptops

[…]the time to study or go to the content material or websites we have linked to below the[…]

0
0
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu