Aizdomās par meitas slepkavību turētais tēvs aizturēts • IR.lv

Aizdomās par meitas slepkavību turētais tēvs aizturēts

22
Dmitrijs Gagunovs, Brīvā Daugava

Jēkabpilī ceturtdienas naktī atrasta nodurta astoņus gadus veca meitene, aizdomās tiek turēts meitenes tēvs

Ceturtdienas naktī ap plkst.2.35 glābšanas dienesti saņēmuši informāciju par to, ka Jēkabpilī, Pasta ielā deg māja. Ierodoties notikuma vietā, blakus mājai esošajā saimniecības ēkā tika atrasts 2002.gadā dzimušās meitenes līķis ar vardarbīgas nāves pazīmēm – durtu brūci krūšu kurvja rajonā, atsaucoties uz Valsts policiju, vēsta LETA.

Aizdomās par šī sevišķi smagā nozieguma izdarīšanu tiek meklēts bojā gājušās meitenes tēvs – 1963.gadā dzimušais Vilis Simanovs. Ceturtdien dienas vidū policija viņu turpat Jēkabpilī aizturējusi.

Nepatīkami pārsteigt par notikušo ir arī Jēkabpils domes priekšsēdētājs Leonīds Salcevičs. Aģentūrai LETA viņš pastāstīja, ka aizdomās turamais vēl pirms dažiem gadiem, izglābjot Daugavā slīkstošu pusaudzi, kļuvis par "Latvijas lepnumu" un saņēmis atzinību no Valsts prezidenta. "Arī es pats šim cilvēkam ne reizi vien esmu spiedis roku un licis to priekšā citiem kā piemēru," ar skumjām teica Jēkabpils mērs.

Jēkabpils domes Sociālā dienesta vadītājs Juris Tužikovs BNS sacījis, ka Simanova ģimene bija dienesta redzeslokā un dienests savu iespēju robežās vīrietim palīdzējis. Simanova sievai ar viņu bija domstarpības un viņa devusies dzīvot uz citurieni. Nu jau nogalinātā meitenīte palikusi pie Simanova.

Komentāri (22)

::Vai cis :: 29.04.2010. 11.06

Cik noprotu, varbūtību, ka meiteni nogalinājis kāds cits, kas pie viena “novācis” arī tēvu un aizdedzinājis saimniecības ēku, Jēkabpils policija nepieļauj? Vai Jēkabpils mēram nevajadzētu atturēties no steidzīgiem komentāriem pirms apstākļu noskaidrošanas?

+2
-1
Atbildēt

0

podmens 29.04.2010. 14.23

Domāju, ka pat čigāns savā mājā nezog (ja ir ISTS ČIGĀNS), kur nu vēl nodurtu savu meitu (kad pirms tam izglābis svešu)… Meitene laikam tomēr nebija NODURTA līdz galam, ja varējusi pati aizrāpot līdz garāžai, kur viņa atrasta… mirusi, diemžēl…

0
0
Atbildēt

0

LAURIS 29.04.2010. 11.40

Čigāns?

0
0
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu