Jau drīzumā Ņemcova lietā sola "reālus rezultātus" • IR.lv

Jau drīzumā Ņemcova lietā sola "reālus rezultātus"

27
Agnese Gulbe, LETA

Ņemcova izmeklēšanas lietā iztaujāti 60 cilvēki

Noslepkavotā Daugavpils pilsētas domes priekšsēdētāja vietnieka Grigorija Ņemcova ("Latgales tauta") lietā jau tuvākajā laikā varētu būt “reāli rezultāti”, Ir.lv informēja Valsts policijas preses un sabiedrisko attiecību biroja priekšniece Ieva Rekšņa.

Kā informēja Rekšņa, šajā lietā policija aptaujājusi vairāk nekā 60 lieciniekus vai ar procesu saistītus cilvēkus, savukārt par publiskotajiem fotorobotiem policija saņēmusi 12 zvanus. Visi ir pārbaudīti. “Policija strādā ļoti aktīvi, tuvākajā laikā varētu būt reāli rezultāti,” pauda Rekšņa, gan atturoteis paskaidrot, kas tieši saprotams “ar reāliem rezultātiem”.

Rekšņa apstiprināja, ka policija joprojām par slepkavības pamatversijām uzskata Ņemcova profesionālo darbību un biznesu.

Jau vēstīts, ka pagājušā piektdienā Ņemcovs Daugavpilī kādas mājas pagalmā noslepkavots ar diviem šāvieniem galvā. Par notikušo sākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 116.panta par slepkavību.

Pēc aculiecinieku liecībām Valsts policijas Latgales reģiona Kriminālpolicija ir izveidojusi Ņemcova iespējamā slepkavas fotorobotu.

Komentāri (27)

Lai pievienotu komentāru, vai ienāc ar:

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu